Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Gotland

Nu kan du sluta leta! Vi hjälper dig hitta mattläggare i Gotland Du berättar för oss vad du vill ha gjort och vi lämnar över din förfrågan till båra anslutna mattläggare i ditt närområde med kostnadsförslag. Varför lägga timmar eller dagar på att hitta en seriös mattläggare när vi kan göra detta åt dig?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Gotland

Golvslipning

Gotland

Golvläggning

Gotland

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län
 • Gotlands kommun

Kommuninformation

Gotlands kommun har ca 57000 invånare och bildades 1971 genom en sammanslagning av flera små kommuner på Gotland. Jordbruket är fortfarande en viktig basnäring och dessutom grunden för livsmedelsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Heltäckande matta från Golvabia , ca 3x 3,70 + 3,25x4,0 + liten snutt i ett burspråk. Mattan finns hos mig. Bexelius, Levide Skinnarve 404 (vid bron), 623 53 Hemse

  Gotland
 • Golvslipning

  Golvet i furulaminat ca 12 kvm

  Gotland
 • Golvläggning

  Jag har ett ca 5,5 kvm stort badrumsgolv med klinkers (golvvärme). Jag önskar byta golv och undrar vad det kostar i arbete?Är det möjligt att lägga nytt klinkers på klinkers eller måste det gamla golvet brytas upp?

  Gotland
 • Mattläggning

  Lägga golvmatta i ett våtrum där det finns en tvättmaskin, duschkabin, tvättfat och toalettstol. Rummet är tillbyggt, till en gammal sommarstuga som nu är uthyrd året om, för 6 år sedan. Golvet består av 22 mm spånskiva som är målat med rekommenderad färg.

  Gotland
 • Mattläggning

  Mattläggning golv dusch toa, 3 kvadratmeter. Önskas snarast

  Gotland
 • Mattläggning

  Badrumsgolv tätskikt med plasmatta Ca 3. 5 x2. 5 kvm

  Gotland
 • Mattläggning

  Inläggning av plastmatta i toalett (ej våtrum). Toalettens storlek 1. 75x1. 50 cm. Tarkett Aquarell blå.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan