Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Gotland

Nu kan du sluta leta! Vi hjälper dig hitta mattläggare i Gotland Du berättar för oss vad du vill ha gjort och vi lämnar över din förfrågan till båra anslutna mattläggare i ditt närområde med kostnadsförslag. Varför lägga timmar eller dagar på att hitta en seriös mattläggare när vi kan göra detta åt dig?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Gotland

Badrumsrenovering

Gotland

Mattläggning

Gotland

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län
 • Gotlands kommun

Kommuninformation

Gotlands kommun har ca 57000 invånare och bildades 1971 genom en sammanslagning av flera små kommuner på Gotland. Jordbruket är fortfarande en viktig basnäring och dessutom grunden för livsmedelsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Hej, Jag behöver hjälp med mattläggning i nytt badrum. Golv ca 5 m2 Vägg ca 15 m2 Stefan Daniels Rönnstigen 1 622 66 Gotlands Tofta 0727230075

  Gotland
 • Badrumsrenovering

  Vill ha ny våtrumstapet och våtrumsmatta i litet badrum, 5 kvm. Sitter idag gammal våtrumstapet och matta.

  Gotland
 • Mattläggning

  Jag skulle vilja lägga matta på steg trappa.

  Gotland
 • Mattläggning

  Pris offert? Mattläggning i våtutrymme /badrum ca 6 m2

  Gotland
 • Mattläggning

  Badrumsrenovering, golvet har kakel och det ska bytas .

  Gotland
 • Mattläggning

  Heltäckande matta från Golvabia , ca 3x 3,70 + 3,25x4,0 + liten snutt i ett burspråk. Mattan finns hos mig. Bexelius, Levide Skinnarve 404 (vid bron), 623 53 Hemse

  Gotland
 • Golvslipning

  Golvet i furulaminat ca 12 kvm

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan