Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Göteborg

Ska du lägga nytt golv och letar efter en mattläggare i Göteborg? Berätta för oss vad du har behov av för tjänst och låt sedan oss sköta kontakten med mattläggaren åt dig helt utan kostnad. Din tid du lägger på att leta och hitta en seriös mattläggare vet vi att du kan lägga på något viktigare. Låt oss göra jobbet åt dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 293 förfrågningar i Maj 2023

Mattläggning

Göteborg

Mattläggning

Partille

Mattläggning

Skövde

Visar alla Mattläggare i Göteborg

Mattkillarna i Göteborg AB

Askims Verkstadsväg 1 Askim

031 - 7483850

Medlem av Golvbranschen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Göteborgs kommun är landets andra största kommun med drygt en halv miljon invånare och är belägen på Sveriges västkust. Staden Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621. En stor andel av de industrisysselsatta arbetar inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Skära till en heltäckningsmatta i ett rektangulärt rum på ca 20kvadrat. Köpt mattan på hornbach och provade att skära själv men det gick inget vidare. Behöver någon som kan få kanterna snygga och passa mot väggen.

  Göteborg
 • Mattläggning

  Hej! Jag har ett kök på ca 20 kvm där jag vill lägga en linoleummatta. Det står en köksö i mitten som inte kan flyttas.

  Partille
 • Mattläggning

  Vill lägga lite grövre heltäckningsmatta på inglasad balkong, ca 5 gånger 5 m, men snedskuren så kanske snarare 20 kvm.

  Skövde
 • Mattläggning

  Sätta våtrumsmatta golv och väggar i badrum på 3kvm

  Härryda
 • Mattläggning

  Hej. Jag har en spricka i min blåa badrums matta på golvet vid duschen, ca 2mm x 20 cm i storlek. Skulle vilja få någon att titt på detta.

  Göteborg
 • Mattläggning

  Ca 20kvadrat golv även väggar skall ha matta i toaletten och 10kvadrat tvätt stuga golv bara akut snarast vill ha telefon svar

  Färgelanda
 • Mattläggning

  Hej Vi byter matta i vår utomhus padelbana som ligger i Skärhamn .

  Tjörn

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan