Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Norrköping

Dags att byta golvmatta? Vi hjälper dig hitta en bra mattläggare i Norrköping. Låt proffsen göra jobbet när du skall renovera. Vi sätter dig i kontakt med våra kvalitetssärkade mattläggare helt kostnadsfritt. Att renovera en lägenhet eller ett hus är alltid en bra investering. Låt en yrkesman göra jobbet åt dig och få ett hållbart och professionellt utfört arbete. Vi hjälper dig komma i kontakt med kvalitetssärkade mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Mattläggning

Finspång

Mattläggning

Motala

Mattläggning

Linköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Norrköpings kommun

Kommuninformation

Norrköping kommun är belägen i Östergötland och är en av Sveriges största kommuner med ca 128000 invånare. Det finns skärgård och mycket sjöar samt barrskog i området. Näringslivet är brett spektrum av branscher men den största är industrinäringen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  1070x2340 plus uppvkning mot vägg. 1 golvbrunn, 2 golvgenomgångar pe-rör, 3 dörrar m. tröskel.

  Finspång
 • Mattläggning

  Jag har en liten spricka i badrumsmattan med en eventuell fuktskada bakom. Försäkringsbolaget vill att en mattläggare ska kolla på och bedöma skadan innan man går vidare.

  Motala
 • Mattläggning

  Jag har en heltäckningsmatta inlagd och behöver någon som skär kanterna

  Linköping
 • Mattläggning

  Har köpt 30 kvadratmeter konstgräsmatta till ett Altandäck som har denna ytan och är levererat. En rulle 4m bred och 6m lång + 1st rulle 4m bred och1,5m lång som väntar på en kunnig mattläggare som vet hur man snyggt skär till runt de 10 glasräckpållarna som omger Altandäcket på två sidor . Det är inte räta vinklar varför jag behöver någon med kunskap hur man får minst skarvar.

  Åtvidaberg
 • Mattläggning

  Har en furutrappa som vi önskar lägga filt i stegen. Trappan är L formad. Vad kostar det med material och läggning av er?

  Norrköping
 • Mattläggning

  Hej! Vi renoverar vårat badrum och behöver en mattläggare. Badrummet är ca 5-6 kvm. Plus att vi ska ha en matta på väggen i våran dusch.

  Motala
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp med:Hej! Jag behöver en mattläggare.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan