Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Karlskrona

Du kan sluta leta! Vi ska hitta en mattläggare åt dig i Karlskrona Vår kostnadsfria tjänst låter dig enkelt komma i kontakt med seriösa mattläggare. Det tar bara några minuter och kostar ingenting. Vår offerttjänst är kostnadsfri och låter yrkesmännen kontakta dig med prisförslag istället för att du själv skall behöva lägga tid på att leta efter dom

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 059 förfrågningar i April 2024

Mattläggning

Ronneby

Mattläggning

Ronneby

Mattläggning

Karlskrona

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlskrona kommun

Kommuninformation

Karlskrona kommun är präglat av sin marina historia, vilket också har gett kommunen dess karaktär med ständigt närvarande skärgårdskänsla och olika former av örlogsverksamhet. Det bor ca 62800 invånare i kommunen och den offentliga sektorn står för en stor del av sysselsättningen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Våtrumsmatta badrum ca 5kvm. Ska ev läggas uppe på befintlig matta som tillfällig lösning för färgbyte av golv. Utförande efter överenskommelse.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Hej, Behöver våtrumsmatta till golv o väggar. Två duschar .

  Ronneby
 • Mattläggning

  Behöver våtrums matta till golv o väggar. Golvet är ca 6m2. Sommarstuga utanför Jämjö.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  VI TÄNKTE LÄGGA IN EN HELTÄCKNINGSMATTA I VÅR INGLASADE ALTAN. DEN ÄR CA 15 KVADRATMETER, TACKSAM FÖR OFFERT. FINNS I SÖLVESBORG

  Sölvesborg
 • Badrumsrenovering

  Matta i badrum där det stått ett badkar. golvet samt vägg. Behöver spacklas upp under samt sättas in golvbrunn i redan befintligt avloppshål.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Ett badrum i vårt nya attefallshus 3. 2 m2 Golv o vägg (Matta ) .

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Jag har ett badrum som måste renoveras ta bort gammal matta och lägga på nytt .

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan