Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Umeå

Du kan sluta leta! Vi ska hitta en mattläggare åt dig i Umeå vår offertservice låter dig på några minuter komma i kontakt med kvalitetssärkade hantverkare i ditt närområde. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Mattläggning

Skellefteå

Mattläggning

Umeå

Mattläggning

Skellefteå

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Umeå kommun ligger i Västerbotten och är den mest folkrika kommunen i norra Sverige med sina 112700 invånare. Terrängen är kuperad med många dalgångar. Näringslivet i Umeå är väldigt brett med totalt ca 11000 företag med många framgångsrika företag inom bioteknik, medicin och informationsteknologi.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning i helgjuten rak betongtrapp (mattan är redan köpt) Läggning av heltäckningsmatta i helgjuten rak betongtrapp utan kurvning. Det är totalt 14 trappsteg där matta ska läggas, 7st upp till en platå (med klinkers och utgång till baksida där matta EJ ska läggas) och 7st trappsteg fortsatt i motsatt riktning, likt i ett trapphus, dvs alla utom första och sista trappsteget är identiska. Den är 1m bred och det är plastmatta för närvarande i trappen.

  Skellefteå
 • Mattläggning

  Lägga matta i ett badrum, 1,7*3,6m. I detta så ska igengjutning av golvbrunn ingå och avjämning, spackling av nybyggd vägg. Mattan är tänkt att vara ett tätskikt under klinker och kakel, denna del får också offereras separat.

  Umeå
 • Mattläggning

  Kök med tillhörande matrum 27 m2, en del utstick. Ort Lövånger

  Skellefteå
 • Mattläggning

  Renovering av badrum på 4kvm. Golvspackling och färdig matta på golv. Samt tätskiktsmatta (eller våtrummsmatta) på vägg för plattsättning.

  Umeå
 • Mattläggning

  Jag och min sambo ska renovera badrummet. Badrummet är en rektangel med måtten 3 meter brett och 4 meter långt. Vi kommer att göra underarbetet själva med flytspackling av golv och förbereda väggar.

  Umeå
 • Mattläggning

  Vill ha ny matta på väggar och golv i ett 4 kvadrats badrum. Bottenplan radhus. Kan ev riva gamla mattan själv.

  Umeå
 • Mattläggning

  Badrum med snedtak och ett fönster. Storlek på badrum är ca 2x5 meter. Liten bänk innehållande rörledningar,där själva ställytan är ca. 20x5 m.

  Skellefteå

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan