Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Örebro

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Badrumsrenovering

Ljusnarsberg

Mattläggning

Hällefors

Mattläggning

Kumla

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Örebro län

Senaste förfrågningar

 • Badrumsrenovering

  Nytt badrum, önska hjälp med flytspackel, lägga våtrumsmatta och våtrumsvägg. Allt annat är klart. ca ca:

  Ljusnarsberg
 • Mattläggning

  Badrum, plastmatta på golv och vägg. Storlek 1. 8x4. 2 meter Snedtak högsta punkt 2. 43m lägsta 1. 1m

  Hällefors
 • Mattläggning

  Har ett badrum där våtrumstapet har släppt på vissa ställen. Har haft besiktningsman över som kontrollerat att det ej har blivit någon fuktskada så behöver hjälp med att täta hålen och täta runt rören som går ner i golvet under handfatet.

  Kumla
 • Mattläggning

  Lägga in våtrumsmatta i liten dusch/wc ca 2000x1000, Tarkett matta, lim, svetstråd finns.

  Örebro
 • Mattläggning

  Asbetsmatta i tvättstuga ca 6 kvadratmeter önskas byta. Asbetsmatta under klinkers i badrum behöver bytas ut på golvet. Ca 6 kvadratmeter.

  Örebro
 • Mattläggning

  Hej ! Vill lägga in en våtrumsmatta på min toalett med handfat. Det är max 3 kvm.

  Askersund
 • Mattläggning

  Har köpt matta till badrum och är intresserad av mattläggning i badrummet. Vill gärna veta prisförslag för detta arbete.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan