Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Örebro

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Örebro

Mattläggning

Karlskoga

Mattläggning

Kumla

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Örebro län

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning i litet rum, walk in closet, samt mattläggning i en trappa, ca 20 trappsteg.

  Örebro
 • Mattläggning

  Vill lägga matta i en trapp med totalt 15 steg där trappen går ganska brant och svänger 90 grader åt vänster efter 7 st fullstora trappsteg. Endast planstegen ska ha matta + eventuellt överhäng om det behövs. Fullstora trappstegen är ca 82x23 cm (totalt 9 st) där det är ett ”överhäng” på ca 4+3 cm som skulle behöva ”kläs in” också.

  Karlskoga
 • Mattläggning

  Ca 3-5kvm. Tvättstuga som skall läggas. Golv samt väggar.

  Kumla
 • Mattläggning

  Nytt, litet badrum som behöver fall mot golvbrunn, våtrumsmatta samt våtrumsvägg-matta. Golv:1,1 x 2,7.

  Örebro
 • Mattläggning

  Byta våtrumsmatta golv ca 7 kvm i badrum.

  Örebro
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp med att lägga in en ny plastmatta i hallen i min villa. Såväl inköp av matta som inläggning önskas. Jag har tagit bort socklarna och nya tapeter är på G.

  Örebro
 • Mattläggning

  Trappa i 1,5 plans villa som svänger. De är målad och behöver nu heltäckningsmattor på samtliga trappsteg, dessa ska skäras och appliceras. Trappan har ca 13-15 trappsteg.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan