Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Gotland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Gotland

Golvslipning

Gotland

Golvläggning

Gotland

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Gotlands län

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Heltäckande matta från Golvabia , ca 3x 3,70 + 3,25x4,0 + liten snutt i ett burspråk. Mattan finns hos mig. Bexelius, Levide Skinnarve 404 (vid bron), 623 53 Hemse

  Gotland
 • Golvslipning

  Golvet i furulaminat ca 12 kvm

  Gotland
 • Golvläggning

  Jag har ett ca 5,5 kvm stort badrumsgolv med klinkers (golvvärme). Jag önskar byta golv och undrar vad det kostar i arbete?Är det möjligt att lägga nytt klinkers på klinkers eller måste det gamla golvet brytas upp?

  Gotland
 • Mattläggning

  Lägga golvmatta i ett våtrum där det finns en tvättmaskin, duschkabin, tvättfat och toalettstol. Rummet är tillbyggt, till en gammal sommarstuga som nu är uthyrd året om, för 6 år sedan. Golvet består av 22 mm spånskiva som är målat med rekommenderad färg.

  Gotland
 • Mattläggning

  Mattläggning golv dusch toa, 3 kvadratmeter. Önskas snarast

  Gotland
 • Mattläggning

  Badrumsgolv tätskikt med plasmatta Ca 3. 5 x2. 5 kvm

  Gotland
 • Mattläggning

  Inläggning av plastmatta i toalett (ej våtrum). Toalettens storlek 1. 75x1. 50 cm. Tarkett Aquarell blå.

  Gotland

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan