Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Mattläggning

Kungsbacka

Mattläggning

Hylte

Mattläggning

Kungsbacka

Hittade 0 företag

Filtrering

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Våtrumsmatta i bastu. Yta 1,43x2,01 +uppvikning 5cm Underlag spånskiva

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Behöver hjälp av en golvläggare att lägga ny våtrumsmatta inne på toaletten.

  Hylte
 • Mattläggning

  Vill lägga ny våtrumsmatta i tvättstugan i källaren, ca 12m2. (3,3m x 3,4m). River själv ut den gamla.

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Montering av våtrumsmatta ca 7m2. Tillskärning, Limmning, svetsning i hörn. Matta och svetstråd finns.

  Varberg
 • Mattläggning

  Sätta våtrumsmatta i badrum o entré. Sätta fall på golvspånskiva. Utrymmet är ca 15 kvm.

  Falkenberg
 • Mattläggning

  Vi har tagit bort heltäckningsmatta o slipat själva så gott vi kunnat i vår trappa. (Lite nedsänkta steg nu) Nu vill vi ha hjälp med att lägga ny matta i trappstegen (typ sisalmatta). Finns ngn möjlighet att få hjälp med detta av er?

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Flyttar företaget till ny lokal med en större rektangulär lokal som nu har betonggolv. Vi vill få hjälp med att lägga ett vinylgolv som är inköpt i fyrametersrullar. Total golvyta är cirka 210kvm Lokalen ska utnyttjas till hunddagis så skarvar måste svetsas för att undvika eventuell fukt.

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan