Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Halland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Mattläggning

Varberg

Mattläggning

Halmstad

Mattläggning

Kungsbacka

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Liten wc med ny golvspånskiva. Ca 140x140cm Önskas:Våtrumsmatta på golv med uppvik.

  Varberg
 • Mattläggning

  Lägga in våtrumsmatta på toalett. Yta 2*2 m.

  Halmstad
 • Mattläggning

  Inläggning av våtrumsmatta i tvättstuga 3,20 x 3,65 och även våtrumsmatta på toalett. 110 x 150 cm inkl Köp av matta och våtrumsintyg

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Jag önskar ha en våtrumsmatta inlagd i ett badrum. Ca 2,5*3 m. Vid fallet mot brunn ca 1*1 m behövs det spacklas upp mot klacken som blivit mot golvskivorna.

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Våtrumsmatta i tvättstuga, 1. 70x4. 00. Golvbrunn utbytt. Flytspackling kring den nya golvbrunnen.

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Vi behöver lägga trappmatta. Vi har två trappor med 19 trappsteg var (109cm x 25cm). En trappa är klinker och en är trappstegen i ek.

  Halmstad
 • Mattläggning

  Tvättstuga, 170x210 stort. Betonggolv med golvbrunn. Huset byggt -82 och golvbrunnen är aldrig bytt.

  Kungsbacka

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan