Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Leksand

Vem ska lägga ditt nya golv? Vi har duktiga mattläggare i Leksand som kan hjälpa dig. Vi sköter kontakten mellan dig och mattläggaren. Låt oss hjälpa dig att både spara tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria offertförmedling som låter yrkesmännen kontakta dig istället för att du skall leta efter dom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Mattläggning

Gagnef

Mattläggning

Gagnef

Mattläggning

Hedemora

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Leksand kommun som ligger alldeles vid Siljan har ca 15200 invånare och ligger i Dalarna. I Leksand kommun I Leksand finns idag ca 850 aktiva företag och nya etableras kontinuerligt. De flesta branscher finns representerade i Leksand, men trä och turism hör till de som sysselsätter flest.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Lägga våtrumsmatta golv och väggar Kvadrat 14 kvm

  Gagnef
 • Mattläggning

  Badrum, golv ca 9kvm. Förberedelse för elvärmegolv i hall, ca 2 kvm. Våtrumsmatta under tvättmaskin med golvbrunn i hall, ca 2 kvm.

  Gagnef
 • Mattläggning

  Behöver lägga in våtrumsmatta i nyrenoverat badrum före midsommar Ca 7 kvm

  Hedemora
 • Mattläggning

  Badrum vägg i dusch 15m2 och tvättstuga 20m2

  Rättvik
 • Mattläggning

  Lägga heltäckningsmatta i en trapp. Matta och lim finns hemma.

  Gagnef
 • Mattläggning

  Behöver lägga en våtrumsmatta i det som ska bli tvättstuga och grovingång. Cirka 7-8 kvm, är ett äldre hus så det är inte helt rakt. Elslingor lagda och övrigt golvarbete klart, bara mattan kvar innan fortsättning.

  Falun
 • Mattläggning

  Hej, önskar inläggning av matta intill ett diskrum ca 10kvm Det är 4 st element rör som kommer upp i golvet, Den gamla mattan är borttagen samt golvet är flyt spacklat men det är lim rester kvar.

  Falun

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan