Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Strängnäs

Är du i behov av en mattläggare i Strängnäs? Då ska vi hjälpa dig. Vår tjänst är utvecklad för att det på ett så enkelt sätt som möjligt skall gå att få prisförslag från kvalitetssäkrade mattläggare kostnadsfritt. Låt oss utföra den jobbiga biten att hitta mattläggarna åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Mattläggning

Gnesta

Golvläggning

Nyköping

Mattläggning

Nyköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Strängnäs kommun

Kommuninformation

Strängnäs kommun ligger i Mälardalen i Södermanlands län och har ca 31700 invånare. Ett känt turistmål i kommunen är Gripsholms slott. Terrängen består av slättlandskap, lövträd och barrträd. Kommunen bildades 1971 och den största arbetsgivaren är kommunen själv. I övrigt domineras näringslivet av små och medelstora företag.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Lägga plastmatta på 13 st ”trappsteg”. Håller på renovera trappa i huset. Underarbete samt läggning av matta är det vi behöver hjälp med.

  Gnesta
 • Golvläggning

  Lägga ett trägolv för 90 kvm. Kostnader för arbete o exempelpris på trägolvet önskas.

  Nyköping
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp med att ta bort en gammal matta sen 1970 talet i en trappa. Den sitter verkligen FAST! !

  Nyköping
 • Mattläggning

  Vi behöver ersätta befintlig golv matta i vårt grovkök. Golvytan är 330 - 240 cm. Vi tänker oss en matta av normal standard Vår adress är Hågavägen 10 Mariefred

  Strängnäs
 • Mattläggning

  Vill få rekommendation på matta (fabrikat) och därefter hjälp att lägga in någon typ av grå antracitmatta (likt den i länken nedan) i ett uterum. Storlek är cirka 4*5 meter med 2 brutna hörn. https://www. ruugs. se/green-de-lux-gra?___store=default&refSrc=1777&nosto=nosto-page-product1 OBS!

  Eskilstuna
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp med att lägga våtrumsmatta i en kombinerad entré/tvättstuga och en liten toalett. Entré /tvättstuga är ca12 kvm och toalett ca 2kvm. Skulle även vilja ha hjälp med att sätta upp en våtrumstapet i den delan av entrén som tvättmaskin står i.

  Strängnäs
 • Mattläggning

  Lägga in en filtmatta i ett uterum med klinker. Mått ca 650 x 350 cm. Har matta!

  Strängnäs

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan