Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Varberg

Det finns mattläggare som kan hjälpa dig i Varberg och här hittar du dem! Du beskriver ditt ärende för oss, vi sköter resten. Låt oss utföra den jobbiga biten att hitta mattläggarna åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Kungsbacka

Mattläggning

Varberg

Mattläggning

Varberg

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Varbergs kommun

Kommuninformation

Varbergs kommun ligger i Hallands län och är en kommun i tillväxt. Det bor ca 56600 invånare i kommunen den ligger vackert längs med västkusten. Exempelvis ligger Ringhals kärnkraftverk här och det är en av kommunen största arbetsgivare. Näringslivet är mycket väl utpritt över flera olika branscher.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Hade blivit brännmärke på golvmatta Mim inneboende försökte fixa detta genom att köpa samma matta en bit och skar ut och la dit ny matta ser inte jättebra ut . Vill veta vad det kommer kosta mig för att få golvet snyggt igen i sovrummet. Hon hade satt en varm kastrull på golvet .

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  För badrum matta och vägg ca 7 kvm i litet hus . Så vill ni höra av er så snart ni har möjlighet ligger i stråvalla . Så en bra kvalite hållbar för badrum matta och vägg

  Varberg
 • Mattläggning

  Lägga matta på golv och vägg pris 7 kvm

  Varberg
 • Mattläggning

  Sätta upp våtrumstapeter och lägga golv i tre våtutrymmen i ett nybyggt hus. Tvättstuga 9,9 m2, toalett 4,9 m2 samt toalett 4,2 m2. Material från Forbo Nordic Spirit och Tarkett.

  Hylte
 • Mattläggning

  Köksgolv i sommarstuga, byte av plastmatta, ca 20 kvm

  Halmstad
 • Mattläggning

  Lägga våtrumsmatta på golv i badrum (3,5 kvm) + spackla fall till golvbrunn

  Kungsbacka
 • Mattläggning

  Flytspackla golv i badrum, mattläggning och våtrumstapet

  Falkenberg

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan