Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Västerbotten

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Mattläggning

Umeå

Mattläggning

Skellefteå

Mattläggning

Umeå

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västerbottens län

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Lägga matta i ett badrum, 1,7*3,6m. I detta så ska igengjutning av golvbrunn ingå och avjämning, spackling av nybyggd vägg. Mattan är tänkt att vara ett tätskikt under klinker och kakel, denna del får också offereras separat.

  Umeå
 • Mattläggning

  Kök med tillhörande matrum 27 m2, en del utstick. Ort Lövånger

  Skellefteå
 • Mattläggning

  Renovering av badrum på 4kvm. Golvspackling och färdig matta på golv. Samt tätskiktsmatta (eller våtrummsmatta) på vägg för plattsättning.

  Umeå
 • Mattläggning

  Jag och min sambo ska renovera badrummet. Badrummet är en rektangel med måtten 3 meter brett och 4 meter långt. Vi kommer att göra underarbetet själva med flytspackling av golv och förbereda väggar.

  Umeå
 • Mattläggning

  Vill ha ny matta på väggar och golv i ett 4 kvadrats badrum. Bottenplan radhus. Kan ev riva gamla mattan själv.

  Umeå
 • Mattläggning

  Badrum med snedtak och ett fönster. Storlek på badrum är ca 2x5 meter. Liten bänk innehållande rörledningar,där själva ställytan är ca. 20x5 m.

  Skellefteå
 • Mattläggning

  Spricka mellan två vårdar än våtrumstapet i badrum. Ingen fukt har uppmätts.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan