Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Kramfors

Vår tjänst matchar din förfrågan emot alla våra anslutna mattläggare och låter upp till 5 företag kontakta dig med kostnadsförslag. Kostnadsfritt och enkelt. Låt oss hjälpa dig att både spara tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria offertförmedling som låter yrkesmännen kontakta dig istället för att du skall leta efter dom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Kramfors

Mattläggning

Kramfors

Mattläggning

Sundsvall

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Kramfors kommun

Kommuninformation

Kramfors kommun ligger nästan mitt i Sverige och räknas ibland som centralast i Norrland. Kommunen har ca 19400 invånare och näringslivet domineras numera av sysselsatta inom verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning golv i en tvättstuga och ett badrum. Badrummet är ca 12 kvm. Tvättstugan är 18 kvm.

  Kramfors
 • Mattläggning

  Mattläggning av 2 stugor. Stuga 1 ca 9m2 som innehåller en bastu på 4m2 och de övriga 5m2 innehåller också en duschhörna. Stuga 2 bastu på 4m2, toalett 1,5m2, pumprum 1,5m2 samt öviga yta 7m2 som också innehåller en duschhörna.

  Kramfors
 • Mattläggning

  Skall läggas nålfilt i trapp, 14st trappsteg med olika vinklar, trappan har en kant på fram och baksidan, material finnes.

  Sundsvall
 • Mattläggning

  Lägga våtrumsmatta i ett badrum både golv och väggar. Golvmått 1,82×2,33 m

  Sundsvall
 • Mattläggning

  Hej! Vi har precis renoverat en trätrappa (slipat och målat). På varje trappsteg har det legat en bit heltäckningsmatta som vi nu tagit bort eftersom den var väldigt sliten.

  Sundsvall
 • Mattläggning

  Lägga matta i svängd trapp 16 steg med list. . lListen är nedmonterad. Huset är från -49 .

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Renovering av ytskikt i tvättstuga/duschrum. Vi vill ha våtrumsmatta på golv och väggar. Avlopp måste flyttas något och även tas upp för fler.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan