Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Örnsköldsvik

Berätta för oss vad du har behov av för tjänst och låt sedan oss sköta kontakten med mattläggaren åt dig helt utan kostnad. Vi har ett av Sverigs största register av mattläggare och vi kan utan kostnad sätta dig i kontakt med kvalitetssärkade mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Kramfors

Mattläggning

Kramfors

Mattläggning

Sundsvall

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län
 • Örnsköldsviks kommun

Kommuninformation

Örnsköldsvik är en kommun belägen i Ångermanland med ca 55400 invånare. Örnsköldsvik ingår i världsarvet Höga kusten som är ett kustområde. Terrängen är väldigt kuperad med både skog och skärgård. Näringslivet domineras av träindsutri och verkstadsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning golv i en tvättstuga och ett badrum. Badrummet är ca 12 kvm. Tvättstugan är 18 kvm.

  Kramfors
 • Mattläggning

  Mattläggning av 2 stugor. Stuga 1 ca 9m2 som innehåller en bastu på 4m2 och de övriga 5m2 innehåller också en duschhörna. Stuga 2 bastu på 4m2, toalett 1,5m2, pumprum 1,5m2 samt öviga yta 7m2 som också innehåller en duschhörna.

  Kramfors
 • Mattläggning

  Skall läggas nålfilt i trapp, 14st trappsteg med olika vinklar, trappan har en kant på fram och baksidan, material finnes.

  Sundsvall
 • Mattläggning

  Lägga våtrumsmatta i ett badrum både golv och väggar. Golvmått 1,82×2,33 m

  Sundsvall
 • Mattläggning

  Hej! Vi har precis renoverat en trätrappa (slipat och målat). På varje trappsteg har det legat en bit heltäckningsmatta som vi nu tagit bort eftersom den var väldigt sliten.

  Sundsvall
 • Mattläggning

  Lägga matta i svängd trapp 16 steg med list. . lListen är nedmonterad. Huset är från -49 .

  Sundsvall
 • Badrumsrenovering

  Renovering av ytskikt i tvättstuga/duschrum. Vi vill ha våtrumsmatta på golv och väggar. Avlopp måste flyttas något och även tas upp för fler.

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan