Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Askersund

Ska du byta matta på golvet och letar efter en duktig mattläggare i Askersund? Vår kostnadsfria tjänst låter dig enkelt komma i kontakt med seriösa mattläggare. Det tar bara några minuter och kostar ingenting. Din tid du lägger på att leta och hitta en seriös mattläggare vet vi att du kan lägga på något viktigare. Låt oss göra jobbet åt dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Karlskoga

Mattläggning

Kumla

Mattläggning

Örebro

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Askersund kommun har ca 11000 invånare och ligger i både Närke och Östergötland. Kommunen har en utpräglad brukstradition som tyvärr har minskat med åren.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Vill lägga matta i en trapp med totalt 15 steg där trappen går ganska brant och svänger 90 grader åt vänster efter 7 st fullstora trappsteg. Endast planstegen ska ha matta + eventuellt överhäng om det behövs. Fullstora trappstegen är ca 82x23 cm (totalt 9 st) där det är ett ”överhäng” på ca 4+3 cm som skulle behöva ”kläs in” också.

  Karlskoga
 • Mattläggning

  Ca 3-5kvm. Tvättstuga som skall läggas. Golv samt väggar.

  Kumla
 • Mattläggning

  Nytt, litet badrum som behöver fall mot golvbrunn, våtrumsmatta samt våtrumsvägg-matta. Golv:1,1 x 2,7.

  Örebro
 • Mattläggning

  Byta våtrumsmatta golv ca 7 kvm i badrum.

  Örebro
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp med att lägga in en ny plastmatta i hallen i min villa. Såväl inköp av matta som inläggning önskas. Jag har tagit bort socklarna och nya tapeter är på G.

  Örebro
 • Mattläggning

  Trappa i 1,5 plans villa som svänger. De är målad och behöver nu heltäckningsmattor på samtliga trappsteg, dessa ska skäras och appliceras. Trappan har ca 13-15 trappsteg.

  Örebro
 • Mattläggning

  Ett litet Tiny house behöver läggas badrumsmatta på golv väggar. Rummet är väldigt litet med ett fönster samt kopplingar för dusch och toalett. Golvytan är ca 3m gånger 1,5 m så det är trångt.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan