Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Hallsberg

Trött på att ringa runt till olika mattläggningsfirmor? Vi har mattläggare som kan hjälpa dig i Hallsberg. Vår tjänst matchar din förfrågan emot alla våra anslutna mattläggare och låter upp till 5 företag kontakta dig med kostnadsförslag. Kostnadsfritt och enkelt. Vår offerttjänst är kostnadsfri och låter yrkesmännen kontakta dig med prisförslag istället för att du själv skall behöva lägga tid på att leta efter dom

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Mattläggning

Kumla

Mattläggning

Örebro

Mattläggning

Örebro

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Hallsbergs kommun ligger mitt i Närke, i södra Örebro län, på gränsen mellan slätt och skog och har ca 15200 invånare. Hallsberg är en betydande järnvägsknut, och kommunens näringsliv är till stor del uppbyggt kring transportverksamhet.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Har ett badrum där våtrumstapet har släppt på vissa ställen. Har haft besiktningsman över som kontrollerat att det ej har blivit någon fuktskada så behöver hjälp med att täta hålen och täta runt rören som går ner i golvet under handfatet.

  Kumla
 • Mattläggning

  Lägga in våtrumsmatta i liten dusch/wc ca 2000x1000, Tarkett matta, lim, svetstråd finns.

  Örebro
 • Mattläggning

  Asbetsmatta i tvättstuga ca 6 kvadratmeter önskas byta. Asbetsmatta under klinkers i badrum behöver bytas ut på golvet. Ca 6 kvadratmeter.

  Örebro
 • Mattläggning

  Hej ! Vill lägga in en våtrumsmatta på min toalett med handfat. Det är max 3 kvm.

  Askersund
 • Mattläggning

  Har köpt matta till badrum och är intresserad av mattläggning i badrummet. Vill gärna veta prisförslag för detta arbete.

  Örebro
 • Mattläggning

  Gammal matta i trappa borttages och ersätts med ny.

  Örebro
 • Mattläggning

  Matta till trappa . Bara läggning av matta. Totalt 13 steg , 6 st öppna som ska kläs runt om ( 320x850 ) , 7 st med bakgavel ( 280x850 ) Totalt ca 6,7 kvadratmeter

  Karlskoga

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan