Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Nora

Nu kan du sluta leta! Vi hjälper dig hitta mattläggare i Nora genom att du fyller i det jobb du behöver ha gjort och dina kontaktuppgifter kommer vår tjänst matcha ditt behov emot våra anslutna hantverkare. Upp till 5 företag har då möjlighet att kontakta dig för prisuppgifter på det jobb du vill ha gjort. Låt oss utföra den jobbiga biten att hitta mattläggarna åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Örebro

Mattläggning

Karlskoga

Mattläggning

Kumla

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Nora kommun ligger i Västmanland vid Norasjön och har ca 10400 invånare. Det finns en anrik historia i Nora och många gamla byggnader från så långt tillbaka som 1700-talet. Inom näringslivet finns det mängder med småföretag som är de som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning i litet rum, walk in closet, samt mattläggning i en trappa, ca 20 trappsteg.

  Örebro
 • Mattläggning

  Vill lägga matta i en trapp med totalt 15 steg där trappen går ganska brant och svänger 90 grader åt vänster efter 7 st fullstora trappsteg. Endast planstegen ska ha matta + eventuellt överhäng om det behövs. Fullstora trappstegen är ca 82x23 cm (totalt 9 st) där det är ett ”överhäng” på ca 4+3 cm som skulle behöva ”kläs in” också.

  Karlskoga
 • Mattläggning

  Ca 3-5kvm. Tvättstuga som skall läggas. Golv samt väggar.

  Kumla
 • Mattläggning

  Nytt, litet badrum som behöver fall mot golvbrunn, våtrumsmatta samt våtrumsvägg-matta. Golv:1,1 x 2,7.

  Örebro
 • Mattläggning

  Byta våtrumsmatta golv ca 7 kvm i badrum.

  Örebro
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp med att lägga in en ny plastmatta i hallen i min villa. Såväl inköp av matta som inläggning önskas. Jag har tagit bort socklarna och nya tapeter är på G.

  Örebro
 • Mattläggning

  Trappa i 1,5 plans villa som svänger. De är målad och behöver nu heltäckningsmattor på samtliga trappsteg, dessa ska skäras och appliceras. Trappan har ca 13-15 trappsteg.

  Örebro

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan