Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Hallstahammar

Ska du lägga nytt golv och letar efter en mattläggare i Hallstahammar? På vår webbsida fyller du enkelt i ditt behov och kontaktuppgifter och får inom kort kostnadsförslag på ditt arbete av våra kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde. Vi hjälper dig hitta mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Kungsör

Mattläggning

Västerås

Mattläggning

Sala

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Hallstahammars kommun

Kommuninformation

Hallstahammars kommun har ca 10300 invånare och sträcker sig från Mälaren i söder till Bergslagens skogar i norr. Hallstahammar är en gammal bruksort

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Jag har ell litet badrum som jag har byggt. Badrummet är 3×3 meter och den är delat i två små rum. Ett litet bastu och resten är duschen och toa.

  Kungsör
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp att flytspackla samt sätta våtrumsmatta på golv och väggar i ett litet badrum. Det är gips på väggarna samt betong på golvet. Storlek på badrummet är:

  Västerås
 • Mattläggning

  Uppdraget innebär att riva ut en plastmatta och garderober i en bostadsrättslägenhet i en fastighet byggd 1945. Rummet är ca 12 kvadratmeter och längs en kortare vägg sitter fastskruvade garderober (kanske 80-tal), dvs ej inbyggda. Det är tyvärr oklart vad som finns under plastmattan (som ser ganska fräsch ut och kanske lagts in senaste 10-15 åren), eventuellt finns ett parkettgolv, men utgångspunkten i planeringen är att ett linoleum- eller vinylgolv ska läggas i stället.

  Sala
 • Mattläggning

  Ny matta i gudstjänstlokal Frälsningsarmén Hantverkargatan 3 i Västerås den totala yta är 254 kvadrat där ingår också en trapp från scenen med tre trappsteg och bredd 13 m.

  Västerås
 • Mattläggning

  Lägga ny plastmatta på golvet i mitt badrum på 2,27 kvadratmeter

  Västerås
 • Mattläggning

  Svetsa hål i plastmatta 2st 3cm långa aprikosfärgad tråd

  Västerås
 • Mattläggning

  Lägga in plastmatta i ett badrum på ca 8kvm. Golvet har golvvärme och är redan färdig spacklat.

  Sala

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan