Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Surahammar

Byta golv? Vi hjälper dig hitta en mattläggare i Surahammar Du beskriver ditt ärende för oss, vi sköter resten. Lägg inte mer tid än du måste på att jaga mattläggarna. Vi sköter detta åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Västerås

Mattläggning

Västerås

Mattläggning

Kungsör

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Surahammars kommun

Kommuninformation

Surahammars kommun ligger centralt i Mälardalen och har ca 10000 invånare. Genom kommunen rinner Strömsholms kanal och terrängen i övrigt består av myrmark och skog. Surahammar är en gammal bruksort men idag dominerar verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Ta bort heltäckningsmatta inlagd 1980 Lägga klickparkett ca 20kvm Ta bort korkmatta lägga klickparkett ca 10kbm

  Västerås
 • Mattläggning

  Hjälp med uppsättning av våtrumsmatta på väggar och golv 2m *1,40

  Västerås
 • Mattläggning

  Jag har ell litet badrum som jag har byggt. Badrummet är 3×3 meter och den är delat i två små rum. Ett litet bastu och resten är duschen och toa.

  Kungsör
 • Mattläggning

  Jag behöver hjälp att flytspackla samt sätta våtrumsmatta på golv och väggar i ett litet badrum. Det är gips på väggarna samt betong på golvet. Storlek på badrummet är:

  Västerås
 • Mattläggning

  Uppdraget innebär att riva ut en plastmatta och garderober i en bostadsrättslägenhet i en fastighet byggd 1945. Rummet är ca 12 kvadratmeter och längs en kortare vägg sitter fastskruvade garderober (kanske 80-tal), dvs ej inbyggda. Det är tyvärr oklart vad som finns under plastmattan (som ser ganska fräsch ut och kanske lagts in senaste 10-15 åren), eventuellt finns ett parkettgolv, men utgångspunkten i planeringen är att ett linoleum- eller vinylgolv ska läggas i stället.

  Sala
 • Mattläggning

  Ny matta i gudstjänstlokal Frälsningsarmén Hantverkargatan 3 i Västerås den totala yta är 254 kvadrat där ingår också en trapp från scenen med tre trappsteg och bredd 13 m.

  Västerås
 • Mattläggning

  Lägga ny plastmatta på golvet i mitt badrum på 2,27 kvadratmeter

  Västerås

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan