Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Nässjö

Trött på att ringa runt till olika mattläggningsfirmor? Vi har mattläggare som kan hjälpa dig i Nässjö. Vår offertförmedling matchar din förfrågan emot våra kvalitetssärkade mattläggare och låter upp till 5 företag återkomma till dig med kostnadsförslag. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig. Sluta leta efter mattläggare i kataloger och på nätet. Hos oss hittar du alla mattläggare i ditt närområde på samma ställe. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kvalitetssäkrade hantverkare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Mattläggning

Jönköping

Mattläggning

Gislaved

Mattläggning

Jönköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Nässjö kommun

Kommuninformation

Nässjö kommun ligger i Småland och bildades 1971. Det bor ca 29500 invånare i Nässjö och det finns många insjöar i området. Inom kommunen finns också Sydsvenska höglandets högsta punkt. I näringslivet är det framförallt träindsutri som dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Jag vill lägga plastmatta i köket över den gamla plastmattan. 4X4m=16kvm Hur lång tid tar det och vad kostar arbetet?

  Jönköping
 • Mattläggning

  Vi har en liten toalett i en gäststuga, golvyta 2kvm som vi vill byta matta och väggar i, i rent uppfräschningssyfte. Vi har redan införskaffat mattor (vägg och golv) men behöver någon som kan lägga in den åt oss. Vi bor i Sunnaryd.

  Gislaved
 • Mattläggning

  Lägga heltäckningsmatta i ett sovrum på 17 kvm inklusive klädkammare.

  Jönköping
 • Trappor

  Vi vill renovera trappstegen med en halksyddsmatta. Totalt 13 trappsteg för ett radhus i Jönköping.

  Jönköping
 • Mattläggning

  Lägga heltäckningsmatta i ett sovrum på ca 16 m2. Vi köper mattan. Behöver hjälp med att beskära och fösta den till golvet.

  Jönköping
 • Mattläggning

  Behöver hjälp med lägga in i vardagsrummet en ny heltäckningsmatta

  Jönköping
 • Mattläggning

  Lägga in en ny heltäckningsmatta i gillestuga som är drygt 15-20 kvm

  Jönköping

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan