Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Vetlanda

Dags att byta golvmatta? Vi hjälper dig hitta en bra mattläggare i Vetlanda. Vår kostnadsfria tjänst låter dig enkelt komma i kontakt med seriösa mattläggare. Det tar bara några minuter och kostar ingenting. Vi hjälper dig hitta mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Trappor

Jönköping

Mattläggning

Gislaved

Mattläggning

Jönköping

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Jönköpings län
 • Vetlanda kommun

Kommuninformation

Vetlanda kommun ligger på småländska höglandet i Småland och har ca 26300 invånare. Landskapet består till mycket stor del av skog men även odlingslandskap. Näringslivet består till stor del av industri, framför allt inom trä och pappersindustri.

Senaste förfrågningar

 • Trappor

  Mattläggning i trappa. 13 trappsteg

  Jönköping
 • Mattläggning

  Jag har en plastmatta fr Tarkett som ska in i tvättstugan. Den är ca230 x 300 Många rör på sidan pris på arbetet önskas

  Gislaved
 • Mattläggning

  Lägga in matta i trapp, inkl material. Vilken matta vi väljer är ej bestämt ännu. U-formad hel trätrapp, vi vill dock bara ha stegen gjorda med överhäng.

  Jönköping
 • Mattläggning

  Skall lägga textilplattor i ett kontorslandskap, ca 200kvm. Hus byggt 2008. Idag plastmatta på golvet.

  Jönköping
 • Mattläggning

  Byte av heltäckningsmatta i trappa samt två mindre utrymmen i anslutning till trappen.

  Jönköping
 • Mattläggning

  Behöver hjälp med att lägga laminatgolv på befintlig parkett i en hall på ca 26 kvm. Vill lägga heltäckningsmatta på trappsteg i trappa. Liten trappa i u-vinkel med två avsatser och 11 st raka trappsteg.

  Jönköping
 • Mattläggning

  Lägga heltäckningsmatta på en yta av 20m2 en gång och sen en yta på ca 42m2 vid det andra tillfället. Vi tar bort de gamla mattorna och köper även in mattorna. Bara arbetet krävs.

  Jönköping

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan