Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Älvkarleby

Ska du lägga nytt golv och letar efter en mattläggare i Älvkarleby? Vår tjänst är utvecklad för att det på ett så enkelt sätt som möjligt skall gå att få prisförslag från kvalitetssäkrade mattläggare kostnadsfritt. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Mattläggning

Uppsala

Mattläggning

Håbo

Mattläggning

Håbo

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Älvkarleby kommun

Kommuninformation

Älvkarleby är en kustkommun belägen i Uppland med ca 9000 invånare. Terrängen består till stor del av tallskog och korsas även av Dalälven. Den största arbetsgivaren är kommunen själv men förutom det finns både Stora Enso och Vattenfall i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Ett litet badrum 2,10 m * 190 golv å väggar

  Uppsala
 • Mattläggning

  Jag behöver heltäckningsmatta i sovrum. Även en isoleringsmatta under den.

  Håbo
 • Mattläggning

  Jag har beställt en heltäckningsmatta enligt skiss. Rummet har en större och mindre del. Större delen är 318 cm x 471 cm.

  Håbo
 • Mattläggning

  Lägga heltäckande matta i ett sovrum som är ca 4. 5x4. 5 kvm. Pris och hur lång tid det tar att göra. Tack och vh Åsa Betts

  Håbo
 • Mattläggning

  Lägga golvmatta i köket 3,5×5,6 ca

  Uppsala
 • Mattläggning

  Golvyta 5-6kwm sen ska mattan upp till taket, golvet behöver flytas. Fall till duschörna förberett.

  Heby
 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmatta. Ca 6m2. Matta finns.

  Tierp

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan