Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Älvkarleby

Ska du lägga nytt golv och letar efter en mattläggare i Älvkarleby? Vår tjänst är utvecklad för att det på ett så enkelt sätt som möjligt skall gå att få prisförslag från kvalitetssäkrade mattläggare kostnadsfritt. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Mattläggning

Uppsala

Elinstallation

Enköping

Mattläggning

Älvkarleby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Älvkarleby kommun

Kommuninformation

Älvkarleby är en kustkommun belägen i Uppland med ca 9000 invånare. Terrängen består till stor del av tallskog och korsas även av Dalälven. Den största arbetsgivaren är kommunen själv men förutom det finns både Stora Enso och Vattenfall i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Läggning av matta ca 25 m2, 3 sammanhängande rum(hall, kök, hall), utgivning av gammal matta.

  Uppsala
 • Elinstallation

  El i kök och tvättstuga, tillbyggnad ca 30 kvm Eluttag belysning matning diskmaskin häll kyl frys torktumlare tvättmaskin, ev golvvärme med folie under parkett, trappströmbrytare i kök o tvätt vidare ett 25 kvm Attefallshus rum toa allrum direktverkande el samt troligen luftvärmepump

  Enköping
 • Mattläggning

  Lägga i nya steg i trappa. Typ, nålfiltsmatta.

  Älvkarleby
 • Mattläggning

  Renovera badrum. Våtrumsmatta vägg. Klinkers golv.

  Älvkarleby
 • Mattläggning

  Jag ska köpa en stor matta på Bauhaus att lägga på andra våningen i min villa. Jag behöver ett proffs som klipper och lägger min matta. Hur mycket kommer detta att kosta?

  Uppsala
 • Mattläggning

  Mattläggning i ett badrum. Totala golvytan är 6,2kvm. 2 golvbrunnar, samt rör för wc,tvättställ,tvättmaskin.

  Enköping
 • Mattläggning

  Renovering av liten tvättstuga, rivning av gammal platsmatta samt tapeter, montering av ny matta bl. a

  Håbo

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan