Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Enköping

Överlåt jobbet till proffsen. Här hittar du mattläggare i Enköping. Du beskriver ditt ärende för oss, vi sköter resten. Varför lägga timmar eller dagar på att hitta en seriös mattläggare när vi kan göra detta åt dig?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Mattläggning

Uppsala

Mattläggning

Uppsala

Mattläggning

Heby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Enköpings kommun

Kommuninformation

Enköpings kommun har ca 39000 invånare. Enköping ligger mitt i Mälardalen med korta avstånd till flera storstäder - exempelvis Stockholm, Uppsala och Västerås. Kommunen har en gammal industritradition, bl.a. verktygs- och fläkttillverkning

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Ta bort gamla mattor från trappa, 13 trappsteg, och lägga nya. Nuvarande mattor är limmade och i framkanten fastskruvade under en metallist.

  Uppsala
 • Mattläggning

  Vinylgolv i kök (helrustning) under vecka 11 20 kvm

  Uppsala
 • Mattläggning

  Besiktningsman säger att detta bör ätgärdas i duschen:Klämring lös I golvbrunn. Manchett ej renskuren Sprickor I klinkerfog runt golvbrunn

  Heby
 • Mattläggning

  Vill byta plastmatta I ett litet badrum i lägenhet

  Uppsala
 • Mattläggning

  Vi ska lägga heltäckningsmatta i vårt sovrum, ca 14 m2.

  Enköping
 • Mattläggning

  Lägga matta i kök, ca 9-10 kvm - samt gärna hjälp med vilken matta som passar och vart man kan köpa den.

  Enköping
 • Mattläggning

  Lägga matta i trappen till våning 2

  Älvkarleby

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan