Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Heby

Nu kan du sluta leta! Vi hjälper dig hitta mattläggare i Heby Du beskriver ditt behov i tre enkla steg, vi vidarebefodrar ditt ärende till våra anslutna mattläggare som kontaktar dig med kostnadsförslag på arbetet du vill ha utfört. Låt oss hjälpa dig att både spara tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria offertförmedling som låter yrkesmännen kontakta dig istället för att du skall leta efter dom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Mattläggning

Uppsala

Mattläggning

Uppsala

Mattläggning

Heby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Heby kommun

Kommuninformation

Heby kommun i Uppland har ca 13400 invånare och är beläget knappt 5 mil från Uppsala. I näringslivet dominerar service- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Ta bort gamla mattor från trappa, 13 trappsteg, och lägga nya. Nuvarande mattor är limmade och i framkanten fastskruvade under en metallist.

  Uppsala
 • Mattläggning

  Vinylgolv i kök (helrustning) under vecka 11 20 kvm

  Uppsala
 • Mattläggning

  Besiktningsman säger att detta bör ätgärdas i duschen:Klämring lös I golvbrunn. Manchett ej renskuren Sprickor I klinkerfog runt golvbrunn

  Heby
 • Mattläggning

  Vill byta plastmatta I ett litet badrum i lägenhet

  Uppsala
 • Mattläggning

  Vi ska lägga heltäckningsmatta i vårt sovrum, ca 14 m2.

  Enköping
 • Mattläggning

  Lägga matta i kök, ca 9-10 kvm - samt gärna hjälp med vilken matta som passar och vart man kan köpa den.

  Enköping
 • Mattläggning

  Lägga matta i trappen till våning 2

  Älvkarleby

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan