Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Heby

Nu kan du sluta leta! Vi hjälper dig hitta mattläggare i Heby Du beskriver ditt behov i tre enkla steg, vi vidarebefodrar ditt ärende till våra anslutna mattläggare som kontaktar dig med kostnadsförslag på arbetet du vill ha utfört. Låt oss hjälpa dig att både spara tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria offertförmedling som låter yrkesmännen kontakta dig istället för att du skall leta efter dom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Mattläggning

Östhammar

Mattläggning

Uppsala

Mattläggning

Uppsala

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Heby kommun

Kommuninformation

Heby kommun i Uppland har ca 13400 invånare och är beläget knappt 5 mil från Uppsala. I näringslivet dominerar service- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning av våtrumsmatta 2kvm, på en liten toalett, ingen golvbrunn

  Östhammar
 • Mattläggning

  Jag har byggt ett badrum och t o m lagt golvvärme. Jag skulle behöva hjälp med att flytspackla och sätta plastmatta på golvet. Badrummet är på dryg 4 kvm, och det kommer finnas genomföringar för toalett, handfat, tvättmaskin och golvbrunn och vattenledning.

  Uppsala
 • Mattläggning

  Jag har en liten hall på några få kvm som måste få en matta. Jag har matta kvar sedan tidigare så jag behöver bara en som kommer och skär ut och lägger den snyggt.

  Uppsala
 • Mattläggning

  Våtrumsmatta i mindre badrum 6,5 m2

  Håbo
 • Mattläggning

  Nybyggt vinterbonat uterum som behöver ett innegolv på trallen. Golvet är isolerat. Öppen för förslag på innegolv.

  Heby
 • Mattläggning

  Hej, Vi behöver hjälp med läggande av en våtrumsmatta i ett badrum. Underarbete är gjort med flytspackling, golvbrunn osv. Golvet är 1,6x3 meter.

  Uppsala
 • Mattläggning

  Vi behöver hjälp att ta bort en nålfiltsmatta från tidigt 70-tal, i vår källartrapp. Mattan ska bort och sedan ska vi själva måla trappen och därefter behöver vi hjälp att lägga i en ny matta i trappan. Trappan består av totalt 12 trappsteg och en avsats.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan