Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Uppsala

Ska du lägga ny golvmatta och letar efter en mattläggare i Uppsala? Du beskriver ditt behov i tre enkla steg, vi vidarebefodrar ditt ärende till våra anslutna mattläggare som kontaktar dig med kostnadsförslag på arbetet du vill ha utfört. Vi har ett av Sverigs största register av mattläggare och vi kan utan kostnad sätta dig i kontakt med kvalitetssärkade mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Mattläggning

Uppsala

Elinstallation

Enköping

Mattläggning

Älvkarleby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Uppsala kommun

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Läggning av matta ca 25 m2, 3 sammanhängande rum(hall, kök, hall), utgivning av gammal matta.

  Uppsala
 • Elinstallation

  El i kök och tvättstuga, tillbyggnad ca 30 kvm Eluttag belysning matning diskmaskin häll kyl frys torktumlare tvättmaskin, ev golvvärme med folie under parkett, trappströmbrytare i kök o tvätt vidare ett 25 kvm Attefallshus rum toa allrum direktverkande el samt troligen luftvärmepump

  Enköping
 • Mattläggning

  Lägga i nya steg i trappa. Typ, nålfiltsmatta.

  Älvkarleby
 • Mattläggning

  Renovera badrum. Våtrumsmatta vägg. Klinkers golv.

  Älvkarleby
 • Mattläggning

  Jag ska köpa en stor matta på Bauhaus att lägga på andra våningen i min villa. Jag behöver ett proffs som klipper och lägger min matta. Hur mycket kommer detta att kosta?

  Uppsala
 • Mattläggning

  Mattläggning i ett badrum. Totala golvytan är 6,2kvm. 2 golvbrunnar, samt rör för wc,tvättställ,tvättmaskin.

  Enköping
 • Mattläggning

  Renovering av liten tvättstuga, rivning av gammal platsmatta samt tapeter, montering av ny matta bl. a

  Håbo

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan