Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Karlshamn

Nu kan du sluta leta! Vi hjälper dig hitta mattläggare i Karlshamn Vår kostnadsfria offertservice låter dig enkelt fylla i en förfrågan och vår tjänst förmedlar din förfrågan till våra anslutna mattläggare helt utan kostnad. Det är aldrig lätt att veta om företaget du kontaktar är seriöst eller inte, vi vet! Låt oss hjälpa dig komma i kontakt med kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 823 förfrågningar i September 2021

Mattläggning

Ronneby

Mattläggning

Ronneby

Mattläggning

Karlskrona

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Karlshamns kommun

Kommuninformation

Karlshamns kommun återfinns i Blekinge och har ca 30900 invånare. Karlshamn är en gemytlig handelsstad med mysiga gränder och torghandel. Den industriella verksamhet som mer än någon annan har gjort kommunen känd är förädlingen av brännvin och sprit.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmatta i tvättstuga. Ytan c:a 2. 57x2. 93 =7,6kvadrat. Mattan skall vara Tarkett Istanbull Medium Grey.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Läggning av en våtrumsmatta i tvättstugam c:a 8 Matta Tarkett våtrumsmatta ISTABULL. 3M bred. (inga skarvar) Ev borttagning av gammla plastmattan.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Hej Jag vill ha kontakt med företag som säljer heltäckningsmattor, kan hjälpa till att installera dem, men först och främst tar kontakt med oss, kommer och mäter lämnar prover och ett kostnadsförslag/mvh Maria

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Skulle vilja har en dusch omgjord, golv och väggar . Väggarnas yta ca:15 kvadrat.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Byte av matta och golvbrunn i groventré, ca 12 m2. Byggt 1985.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Mattläggning hall. Tvättmaskin ska installeras i del av hall, så mattläggning runt golvbrunn och upphöjd list.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Mattläggning badrum golv och väggar 3×2m. Vi har matta behöver endast läggning av matta på golv och väggar.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan