Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Olofström

Letar du efter mattläggare i Olofström? På vår webbsida fyller du enkelt i ditt behov och kontaktuppgifter och får inom kort kostnadsförslag på ditt arbete av våra kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde. Genom att använda vår kostnadsfria tjänst kan du lägga din tid på något viktigt istället för att leta seriösa mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Trappor

Karlskrona

Kontorsstädning / Lokalvård

Karlskrona

Mattläggning

Ronneby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Olofströms kommun

Kommuninformation

Olofström kommun är belägen i nordvästra Blekinge och har ca 13100 invånare. Det är den enda inlandskommunen i länet och det finns vacker natur och många insjöar. Näringslivet domineras av tillverkningsindustri där Volvo är den största arbetsgivaren.

Senaste förfrågningar

 • Trappor

  Langetterad matta till svängd trappa med fästen och stänger.

  Karlskrona
 • Kontorsstädning / Lokalvård

  Hej! Vi har lyckats bleka delar av en heltäckningsmatta

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmatta i tvättstuga. Ytan c:a 2. 57x2. 93 =7,6kvadrat. Mattan skall vara Tarkett Istanbull Medium Grey.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Läggning av en våtrumsmatta i tvättstugam c:a 8 Matta Tarkett våtrumsmatta ISTABULL. 3M bred. (inga skarvar) Ev borttagning av gammla plastmattan.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Hej Jag vill ha kontakt med företag som säljer heltäckningsmattor, kan hjälpa till att installera dem, men först och främst tar kontakt med oss, kommer och mäter lämnar prover och ett kostnadsförslag/mvh Maria

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Skulle vilja har en dusch omgjord, golv och väggar . Väggarnas yta ca:15 kvadrat.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Byte av matta och golvbrunn i groventré, ca 12 m2. Byggt 1985.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan