Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Ronneby

Ska du byta matta på golvet och letar efter en duktig mattläggare i Ronneby? genom att du fyller i det jobb du behöver ha gjort och dina kontaktuppgifter kommer vår tjänst matcha ditt behov emot våra anslutna hantverkare. Upp till 5 företag har då möjlighet att kontakta dig för prisuppgifter på det jobb du vill ha gjort. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 328 förfrågningar i April 2022

Kontorsstädning / Lokalvård

Karlskrona

Mattläggning

Ronneby

Mattläggning

Ronneby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Ronneby kommun

Kommuninformation

Ronneby kommun som är beläget i Blekinge har ca 28500 invånare. Ronneby kommun har riktigt gamla anor med bland annat välkända fornminnen från så tidigt som 500-talet. Terrängen består av både kust, dalgångar, slätter och skog. Näringslivet består av olika näringar där skogsbruk och tillverkningsindustri dominerar.

Senaste förfrågningar

 • Kontorsstädning / Lokalvård

  Hej! Vi har lyckats bleka delar av en heltäckningsmatta

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmatta i tvättstuga. Ytan c:a 2. 57x2. 93 =7,6kvadrat. Mattan skall vara Tarkett Istanbull Medium Grey.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Läggning av en våtrumsmatta i tvättstugam c:a 8 Matta Tarkett våtrumsmatta ISTABULL. 3M bred. (inga skarvar) Ev borttagning av gammla plastmattan.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Hej Jag vill ha kontakt med företag som säljer heltäckningsmattor, kan hjälpa till att installera dem, men först och främst tar kontakt med oss, kommer och mäter lämnar prover och ett kostnadsförslag/mvh Maria

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Skulle vilja har en dusch omgjord, golv och väggar . Väggarnas yta ca:15 kvadrat.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Byte av matta och golvbrunn i groventré, ca 12 m2. Byggt 1985.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Mattläggning hall. Tvättmaskin ska installeras i del av hall, så mattläggning runt golvbrunn och upphöjd list.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan