Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Sölvesborg

Det kan vara tidsödande att hitta målare i Sölvesborg. Men vi ska hjälpa dig! Vi sätter dig kostnadsfritt i kontakt med våra anslutna mattläggare i ditt närområde. Varför lägga timmar eller dagar på att hitta en seriös mattläggare när vi kan göra detta åt dig?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Ronneby

Mattläggning

Ronneby

Mattläggning

Karlskrona

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Våtrumsmatta badrum ca 5kvm. Ska ev läggas uppe på befintlig matta som tillfällig lösning för färgbyte av golv. Utförande efter överenskommelse.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Hej, Behöver våtrumsmatta till golv o väggar. Två duschar .

  Ronneby
 • Mattläggning

  Behöver våtrums matta till golv o väggar. Golvet är ca 6m2. Sommarstuga utanför Jämjö.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  VI TÄNKTE LÄGGA IN EN HELTÄCKNINGSMATTA I VÅR INGLASADE ALTAN. DEN ÄR CA 15 KVADRATMETER, TACKSAM FÖR OFFERT. FINNS I SÖLVESBORG

  Sölvesborg
 • Badrumsrenovering

  Matta i badrum där det stått ett badkar. golvet samt vägg. Behöver spacklas upp under samt sättas in golvbrunn i redan befintligt avloppshål.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Ett badrum i vårt nya attefallshus 3. 2 m2 Golv o vägg (Matta ) .

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Jag har ett badrum som måste renoveras ta bort gammal matta och lägga på nytt .

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan