Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Sölvesborg

Det kan vara tidsödande att hitta målare i Sölvesborg. Men vi ska hjälpa dig! Vi sätter dig kostnadsfritt i kontakt med våra anslutna mattläggare i ditt närområde. Varför lägga timmar eller dagar på att hitta en seriös mattläggare när vi kan göra detta åt dig?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Trappor

Karlskrona

Kontorsstädning / Lokalvård

Karlskrona

Mattläggning

Ronneby

Hittade 0 företag

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Trappor

  Langetterad matta till svängd trappa med fästen och stänger.

  Karlskrona
 • Kontorsstädning / Lokalvård

  Hej! Vi har lyckats bleka delar av en heltäckningsmatta

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmatta i tvättstuga. Ytan c:a 2. 57x2. 93 =7,6kvadrat. Mattan skall vara Tarkett Istanbull Medium Grey.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Läggning av en våtrumsmatta i tvättstugam c:a 8 Matta Tarkett våtrumsmatta ISTABULL. 3M bred. (inga skarvar) Ev borttagning av gammla plastmattan.

  Ronneby
 • Mattläggning

  Hej Jag vill ha kontakt med företag som säljer heltäckningsmattor, kan hjälpa till att installera dem, men först och främst tar kontakt med oss, kommer och mäter lämnar prover och ett kostnadsförslag/mvh Maria

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Skulle vilja har en dusch omgjord, golv och väggar . Väggarnas yta ca:15 kvadrat.

  Karlskrona
 • Mattläggning

  Byte av matta och golvbrunn i groventré, ca 12 m2. Byggt 1985.

  Karlskrona

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan