Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Ekerö

Överlåt jobbet till proffsen. Här hittar du mattläggare i Ekerö. Utan kostnad fyller du enkelt i vårt formulär. Vår tjänst matchar din förfrågan emot våra anslutna mattläggare och låter dessa kontakta dig med prisförslag på arbetet. Det är aldrig lätt att veta om företaget du kontaktar är seriöst eller inte, vi vet! Låt oss hjälpa dig komma i kontakt med kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Tyresö

Mattläggning

Södertälje

Mattläggning

Huddinge

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Ekerö kommun har ca 25000 invånare och har en spännande historia. Drottningholms slott ligger vackert vid inkörsporten till kommunen. Hälften av kommunens arbetstillfällen finns inom tjänste- och servicenäringarna.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  SAMARBETE, Hej bästa kund! AKUT JOUR - MATT OCH MÖBELTVÄTT PÅ PLATS! Vi tvättar allt inom textil, viskos, sammet, trappmattopr, soffor, sängar mm.

  Tyresö
 • Mattläggning

  Lägga ny våtrumsmatta inklusive tätskikt och eventuellt ny golvbrunn endast på golvet i ett badrum ca 5 kvm stort med befintlig golvvärme.

  Södertälje
 • Mattläggning

  Hej Vi önskar få hjälp med mattläggning i två mindre sovrum, heltäckningsmatta. Det ena rummet är ca 7 kvm och det andra ca 12 kvm.

  Huddinge
 • Mattläggning

  Hål i väggen i mitt badrum. Våtrumsmatta trasig och gips bakom trasigt. Kan man laga eller måste man byta ut alla väggar. ?

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Lägga sisalmatta i rum ca 3*3 m

  Värmdö
 • Mattläggning

  Byte av heltäckningsmatta i ett mötesrum 27 kvm.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmattaoch våtrumstapet för blivande dusch,toalett och handfat. Golvet fäärdigtspacklat med fall och fuktspärr finns på väggarna. Storlek 1. 4*1. 4. Höjd 2. 20.

  Ekerö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan