Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Nacka

Vem ska lägga ditt nya golv? Vi har duktiga mattläggare i Nacka som kan hjälpa dig. Utan kostnad fyller du enkelt i vårt formulär. Vår tjänst matchar din förfrågan emot våra anslutna mattläggare och låter dessa kontakta dig med prisförslag på arbetet. Varför lägga timmar eller dagar på att hitta en seriös mattläggare när vi kan göra detta åt dig?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Mattläggning

Nacka

Mattläggning

Stockholm

Mattläggning

Sollentuna

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Nacka kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner och har ca 85000 invånare. Den största delen av näringslivet består av finansiell verksamhet och tjänster. Den största sjön heter Järlasjön och är en en del av Storstockholm.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Hjälp med att flyttpacka ett golv och lägga matta på väggar och golv. Ca 4 kvadrat

  Nacka
 • Mattläggning

  Behöver ny matta i tvättstugan. Idag ligger en gammal matta från 1969. Finns avlopp i tvättstugan att ta hänsyn till.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Vi vill lägga Sisal matta i våran hall. Hallen är ca 7 kvm. Är en platsbyggd möbel, så rummet är inte riktigt rektangulärt.

  Sollentuna
 • Mattläggning

  En våtrumsmatta ska läggas in i en tvättstuga. Måttet är 2,50 x 2,50 med uppviket på väg. 1 golvbrunn, 2 vattenrör, 1 avloppsrör från köket som är ovanför.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Vi behöver hjälp med att beskära och lägga heltäckningsmatta i vårt barnrum, rummet är 3. 30x2. 20, 7. 26kvm.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Vi renoverar en äldre tvättstuga som ligger på entréplan i vårt radhus. Gamla mattan ligger direkt på betonggolv. Vi önskar ny matta och vill även ha utlåtande kring vad som kan göras med gamla avloppet.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Jag har byggt en lite toalett under vår trapp. Mått är 700x1150 mm. 22 mm golvspånskiva och gipsade väggar är på plats.

  Nacka

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan