Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Nacka

Vem ska lägga ditt nya golv? Vi har duktiga mattläggare i Nacka som kan hjälpa dig. Utan kostnad fyller du enkelt i vårt formulär. Vår tjänst matchar din förfrågan emot våra anslutna mattläggare och låter dessa kontakta dig med prisförslag på arbetet. Varför lägga timmar eller dagar på att hitta en seriös mattläggare när vi kan göra detta åt dig?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Mattläggning

Upplands-Bro

Mattläggning

Norrtälje

Mattläggning

Österåker

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Nacka kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner och har ca 85000 invånare. Den största delen av näringslivet består av finansiell verksamhet och tjänster. Den största sjön heter Järlasjön och är en en del av Storstockholm.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Läggning av korkgolv ca 110 kvm. Betongbjälklag med minimalt behov av spackling. Hel-limning, läggning av golv på rulle, lack.

  Upplands-Bro
 • Mattläggning

  Golvläggning plastmatta samt väggar plastmatta i tre badrum ca 6kvm st. Krävs lokal fall mot brunn övrigt flyttspacklat o klart.

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Två hål i linoleummatta i tvättstuga, ca 3 cm i diameter behöver lagas. Jag har extra av samma matta men behöver hjälp med lagningen.

  Österåker
 • Trappor

  Lägga matta på en ståltrapp i en båt - fyra trin

  Lidingö
 • Mattläggning

  Badrummet är 2,5mx2,5m (golvyta) 2,4m i tak. Flytspackling med eventuellt lut mot 2st golvbrunnar. Inläggning av våtrumsmattor på vägg och golv. (2,2m våder på vägg, målar sista biten mot taket, eventuellt måste det spacklas ut innan, i duschutrymmet sätts matta ända upp mot tak).

  Österåker
 • Mattläggning

  Jag har ett litet badrum från 1987, ca 1,5 m2, med en våtrumsmatta som en fukttekniker anser sig ha fått förhöjda fuktindikationer på. Brf vill nu riva ut min matta för att kontrollera ev fuktskada, trots att indikationer i övrigt saknas på skada såväl i lägenheten under som i mitt badrum. Mattan har inte släppt.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Behöver hjälp med att lägga våtrumsmatta i ett litet badrum, ca 4 kvm. Golvet är L-format och har ingen lutning.

  Värmdö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan