Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Upplands-Bro

Letar du efter mattläggare i Upplands-Bro? Vår tjänst matchar din förfrågan emot alla våra anslutna mattläggare och låter upp till 5 företag kontakta dig med kostnadsförslag. Kostnadsfritt och enkelt. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Mattläggning

Nykvarn

Mattläggning

Nacka

Mattläggning

Nykvarn

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Upplands-Bro kommun är belägen vid Mälaren i Uppland och har ca 22700 invånare. I kommunen finns många naturreservat i anslutning till Mälaren. Upplands Bro ligger nära Stockholm och det märks på näringslivet då det är mycket tjänste och servicenäringar och många pendlar ut.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmatta 10 kvm i tvättstuga i ville till privatperson.

  Nykvarn
 • Mattläggning

  Hej! Vi letar efter någon som hjälper oss att sätta in matta i 3 sovrum i vår nya lägenhet. Storlekarna är 15 kvm, 10 kvm och 8 kvm.

  Nacka
 • Mattläggning

  Lägga våtrumsmatta i tvättstuga ca 10kvm.

  Nykvarn
 • Mattläggning

  Våtrumsmatta i tvättstuga ca 10 kvm.

  Nykvarn
 • Mattläggning

  Byte av plastmatta i tvättstuga, ca 10m2

  Tyresö
 • Mattläggning

  Vi har bestämt oss för att beställa matta från byggvaruhus i Sundbyberg. Vi kan hämta mattan och bära upp själva men är även intresserade av att veta om det kan ingå i tjänsten (mot tillägg såklart). Viktigaste behovet är att lägga in mattan.

  Solna
 • Mattläggning

  Heltäckningsmatta som ska formskäras och läggas in i sovrum, i ett stycke. Rummet har en del vinklar som mattan behöver anpassas till. Mattan är ca 5x4. 5 meter.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan