Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Upplands-Bro

Letar du efter mattläggare i Upplands-Bro? Vår tjänst matchar din förfrågan emot alla våra anslutna mattläggare och låter upp till 5 företag kontakta dig med kostnadsförslag. Kostnadsfritt och enkelt. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Tyresö

Mattläggning

Södertälje

Mattläggning

Huddinge

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Upplands-Bro kommun är belägen vid Mälaren i Uppland och har ca 22700 invånare. I kommunen finns många naturreservat i anslutning till Mälaren. Upplands Bro ligger nära Stockholm och det märks på näringslivet då det är mycket tjänste och servicenäringar och många pendlar ut.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  SAMARBETE, Hej bästa kund! AKUT JOUR - MATT OCH MÖBELTVÄTT PÅ PLATS! Vi tvättar allt inom textil, viskos, sammet, trappmattopr, soffor, sängar mm.

  Tyresö
 • Mattläggning

  Lägga ny våtrumsmatta inklusive tätskikt och eventuellt ny golvbrunn endast på golvet i ett badrum ca 5 kvm stort med befintlig golvvärme.

  Södertälje
 • Mattläggning

  Hej Vi önskar få hjälp med mattläggning i två mindre sovrum, heltäckningsmatta. Det ena rummet är ca 7 kvm och det andra ca 12 kvm.

  Huddinge
 • Mattläggning

  Hål i väggen i mitt badrum. Våtrumsmatta trasig och gips bakom trasigt. Kan man laga eller måste man byta ut alla väggar. ?

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Lägga sisalmatta i rum ca 3*3 m

  Värmdö
 • Mattläggning

  Byte av heltäckningsmatta i ett mötesrum 27 kvm.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmattaoch våtrumstapet för blivande dusch,toalett och handfat. Golvet fäärdigtspacklat med fall och fuktspärr finns på väggarna. Storlek 1. 4*1. 4. Höjd 2. 20.

  Ekerö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan