Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Järfälla

Det ska inte vara krångligt att hitta en mattläggare. Vi hjälper dig att hitta en i Järfälla. På några minuter har du fyllt i uppgifterna vi behöver för att kunna matcha ditt behov emot våra anslutna mattläggare. Låt yrkesmännen kontakta dig med prisuppgifter istället för att jaga dom. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Mattläggning

Stockholm

Mattläggning

Norrtälje

Mattläggning

Ekerö

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Järfälla kommun som ligger i Stockholms län har va 64300 invånare. Järfälla har en intressant historia då kommunen varit bebodd sedan stenåldern och på medeltiden löpte ett flertal viktiga färdvägar genom Järfälla. Näringslivet är inriktat främst på handels- och tjänstenäringar.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Borttagning av heltäckande matta, troligen limmad. Ny parkett. ca 30 kvm

  Stockholm
 • Mattläggning

  Badrumsrenovering. Flyt-och fallspackling samt våtrumsmatta på nytt golv som är armerat och har elvärme Golv ca 6 kvm. Vi gör eget inköp av våtrumsmatta

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Hej, Heltäckningsmatta i barnrum, förmodligen i polypropen. Ska läggas direkt på golvspån. Rummet har ett par hörn.

  Ekerö
 • Mattläggning

  Läggning av heltäckningsmatta i sovrum ovanpå parkettgolv Sovrummet är 3,3 x 3,7 m på övervåning i radhus. Parkering finns rakt utanför huset Huset är byggt 2017 och i bra skick. Träbjälklag med Kährs parkett ovanpå.

  Nacka
 • Mattläggning

  Ny matta i en hall/korridor på en förskola ca 20 kvm. format som ett L. Vi skulle vilja ha detta jobb gjort i juli månad då förskolan har stängt.

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Byte av skrovklädsel i en båt, Oxelö30

  Österåker
 • Mattläggning

  Önskar offert på entrématta samt mattläggning i vår hall i Sundbyberg. Mått ca 1,60 m *1,80 m.

  Sundbyberg

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan