Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Tyresö

Det kan vara tidsödande att hitta målare i Tyresö. Men vi ska hjälpa dig! På vår webbsida fyller du enkelt i ditt behov och kontaktuppgifter och får inom kort kostnadsförslag på ditt arbete av våra kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Mattläggning

Sollentuna

Mattläggning

Stockholm

Mattläggning

Täby

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Tyresö kommun är belägen i Södermanland längs kusten av Östersjön och har ca 42300 invånare. Kommunen ingår i Storstockholm och har betydande skärgård. Eftersom kommunen ligger så nära Stockholm så är det många som pendar ut till Stockholm men det finns även ett varierat eget näringsliv inom många branscher.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Att lägga en plastmatta som skarvas med befintlig…

  Sollentuna
 • Mattläggning

  Hej, jag har ett hål i min våtrumsmatta i duschen som jag behöver hjälp med att laga. Förstår att det inte är något attraktivt jobb men får såklart betala bra så länge någon kan komma och hjälpa mig så att jag kan använda duschen.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Hej Önskar lägga Sisal matta i svängande trapp. 14 trappsteg. Glad för bra offert.

  Täby
 • Mattläggning

  Matt läggning, ca 850 kvm.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Stockholms moské, köpte ny matta till bönsal, ca 850 kvm. matta är på plats o väntar på läggning. Vi vill ha offert.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Vi köpte en ny matta till vår moské, area ca. 850 kvm. matta är på plats, vi måste riva den gamla och lägga den nya. . .

  Stockholm
 • Mattläggning

  Lägga in heltäckningsmattor i två små sovrum, en hall och en trapp måndagen den 28/2.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan