Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Tyresö

Det kan vara tidsödande att hitta målare i Tyresö. Men vi ska hjälpa dig! På vår webbsida fyller du enkelt i ditt behov och kontaktuppgifter och får inom kort kostnadsförslag på ditt arbete av våra kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde. Spara både tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria tjänst.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Mattläggning

Nacka

Mattläggning

Stockholm

Mattläggning

Sollentuna

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Tyresö kommun är belägen i Södermanland längs kusten av Östersjön och har ca 42300 invånare. Kommunen ingår i Storstockholm och har betydande skärgård. Eftersom kommunen ligger så nära Stockholm så är det många som pendar ut till Stockholm men det finns även ett varierat eget näringsliv inom många branscher.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Hjälp med att flyttpacka ett golv och lägga matta på väggar och golv. Ca 4 kvadrat

  Nacka
 • Mattläggning

  Behöver ny matta i tvättstugan. Idag ligger en gammal matta från 1969. Finns avlopp i tvättstugan att ta hänsyn till.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Vi vill lägga Sisal matta i våran hall. Hallen är ca 7 kvm. Är en platsbyggd möbel, så rummet är inte riktigt rektangulärt.

  Sollentuna
 • Mattläggning

  En våtrumsmatta ska läggas in i en tvättstuga. Måttet är 2,50 x 2,50 med uppviket på väg. 1 golvbrunn, 2 vattenrör, 1 avloppsrör från köket som är ovanför.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Vi behöver hjälp med att beskära och lägga heltäckningsmatta i vårt barnrum, rummet är 3. 30x2. 20, 7. 26kvm.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Vi renoverar en äldre tvättstuga som ligger på entréplan i vårt radhus. Gamla mattan ligger direkt på betonggolv. Vi önskar ny matta och vill även ha utlåtande kring vad som kan göras med gamla avloppet.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Jag har byggt en lite toalett under vår trapp. Mått är 700x1150 mm. 22 mm golvspånskiva och gipsade väggar är på plats.

  Nacka

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan