Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Täby

Är du i behov av en mattläggare i Täby? Då ska vi hjälpa dig. Vi sätter dig kostnadsfritt i kontakt med våra anslutna mattläggare i ditt närområde. Yrkemän inom mattläggning vet hur man gör ett hållbart och långsiktigt kostnadseffektivt resultat. Låt proffsen göra jobbet åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Tyresö

Mattläggning

Södertälje

Mattläggning

Huddinge

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Täby kommun ligger ca 2 mil norr om Stockholm och har ungefär 62000 invånare. Det finns många grönområden i kommunen och i norra delen finns ett bevarat naturlandskap. Det finns över 5000 företag i kommunen och de flesta finns inom tjänste och handels-sektorn. Många pendlar också ut till Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  SAMARBETE, Hej bästa kund! AKUT JOUR - MATT OCH MÖBELTVÄTT PÅ PLATS! Vi tvättar allt inom textil, viskos, sammet, trappmattopr, soffor, sängar mm.

  Tyresö
 • Mattläggning

  Lägga ny våtrumsmatta inklusive tätskikt och eventuellt ny golvbrunn endast på golvet i ett badrum ca 5 kvm stort med befintlig golvvärme.

  Södertälje
 • Mattläggning

  Hej Vi önskar få hjälp med mattläggning i två mindre sovrum, heltäckningsmatta. Det ena rummet är ca 7 kvm och det andra ca 12 kvm.

  Huddinge
 • Mattläggning

  Hål i väggen i mitt badrum. Våtrumsmatta trasig och gips bakom trasigt. Kan man laga eller måste man byta ut alla väggar. ?

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Lägga sisalmatta i rum ca 3*3 m

  Värmdö
 • Mattläggning

  Byte av heltäckningsmatta i ett mötesrum 27 kvm.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Läggning av våtrumsmattaoch våtrumstapet för blivande dusch,toalett och handfat. Golvet fäärdigtspacklat med fall och fuktspärr finns på väggarna. Storlek 1. 4*1. 4. Höjd 2. 20.

  Ekerö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan