Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Lidköping

Letar du efter mattläggare i Lidköping? Du beskriver ditt behov i tre enkla steg, vi vidarebefodrar ditt ärende till våra anslutna mattläggare som kontaktar dig med kostnadsförslag på arbetet du vill ha utfört. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig. Sluta leta efter mattläggare i kataloger och på nätet. Hos oss hittar du alla mattläggare i ditt närområde på samma ställe. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kvalitetssäkrade hantverkare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 293 förfrågningar i Maj 2023

Mattläggning

Göteborg

Mattläggning

Partille

Mattläggning

Skövde

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Lidköping kommun ligger precis vid Vänern i Västergötland och har ca 38000 invånare. Orten har lång tradition som porslinstillverkare men numera återfinns många arbetstillfällen inom den offentliga sektorn.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Skära till en heltäckningsmatta i ett rektangulärt rum på ca 20kvadrat. Köpt mattan på hornbach och provade att skära själv men det gick inget vidare. Behöver någon som kan få kanterna snygga och passa mot väggen.

  Göteborg
 • Mattläggning

  Hej! Jag har ett kök på ca 20 kvm där jag vill lägga en linoleummatta. Det står en köksö i mitten som inte kan flyttas.

  Partille
 • Mattläggning

  Vill lägga lite grövre heltäckningsmatta på inglasad balkong, ca 5 gånger 5 m, men snedskuren så kanske snarare 20 kvm.

  Skövde
 • Mattläggning

  Sätta våtrumsmatta golv och väggar i badrum på 3kvm

  Härryda
 • Mattläggning

  Hej. Jag har en spricka i min blåa badrums matta på golvet vid duschen, ca 2mm x 20 cm i storlek. Skulle vilja få någon att titt på detta.

  Göteborg
 • Mattläggning

  Ca 20kvadrat golv även väggar skall ha matta i toaletten och 10kvadrat tvätt stuga golv bara akut snarast vill ha telefon svar

  Färgelanda
 • Mattläggning

  Hej Vi byter matta i vår utomhus padelbana som ligger i Skärhamn .

  Tjörn

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan