Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Lilla Edet

Det kan vara tidsödande att hitta målare i Lilla Edet. Men vi ska hjälpa dig! Vår tjänst är utvecklad för att det på ett så enkelt sätt som möjligt skall gå att få prisförslag från kvalitetssäkrade mattläggare kostnadsfritt. Det är aldrig lätt att veta om företaget du kontaktar är seriöst eller inte, vi vet! Låt oss hjälpa dig komma i kontakt med kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Mattläggning

Borås

Mattläggning

Lerum

Mattläggning

Göteborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Lilla Edet kommun belägen längs Göta Älv har ca 12800 invånare. Största industrin är pappersbruket Edet bruk (SCA) men många pendlar till andra orter. Kommunen är belägen ca 5 mil norr om Göteborg.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  En trappa med 13 trappsteg(hyllan ska läggas)behöver läggas omgående. Behöver vara klart inom 2 veckor.

  Borås
 • Mattläggning

  Liten WC. 12 kvadrat Jag har redan köpt matta och tapet. Vill ha hjälp att sätta dit det.

  Lerum
 • Mattläggning

  Byta plastmatta golv badrum.

  Göteborg
 • Mattläggning

  Mitt behov är byta golvmatta i tvättstugan Ca 9-10 kvadrat även byta golvbrunnar 2 st

  Mariestad
 • Mattläggning

  Önskar hjälp med våtrumsmatta och våtrumstapet i badrum på ca 10kvm. Ett litet fönster på ca 40*40cm på en utav väggarna. Golvvärme-slinga är lagd.

  Hjo
 • Mattläggning

  Tänkte lägga in en plastmatta i hall/kök i en lägenhet. Måtten är 175×650cm och 780×310cm, alltså ca 35. m°. Jag har även 2 sovrum som jag funderar att lägga in nya plastmattor, de är på 10 kvadrat m och 7 kvadrat m.

  Mark
 • Mattläggning

  Renovera trappa, ta bort gammalt material tyg/plast Lägga heltäckningsmatta, 11 trappsteg.

  Borås

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan