Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Öckerö

Det ska inte vara krångligt att hitta en mattläggare. Vi hjälper dig att hitta en i Öckerö. Du beskriver ditt ärende för oss, vi sköter resten. Vi vet att tiden det tar att hitta en ledig och kompetent mattläggare kan användas till något viktigare. Låt oss sätta sköta den biten åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Göteborg

Mattläggning

Göteborg

Mattläggning

Kungälv

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Öckerö kommun ligger på västkusten i Göteborgs norra skärgård. Det är en kommun som består av totalt 10 bebodda öar och har totalt ca 12200 invånare. Det krävs färja eller båt för att nå kommunen. Lanskapet består till största delen av ren skärgårdmiljö. Närheten till Göteborg gör att många pendlar ut men det egna näringslivet domineras av marina företag.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  500kvm matta med mattunderlag ska monteras. Matten är 4x15 och är i 5 våder om 2 våningar.

  Göteborg
 • Mattläggning

  Vi ska lägga in en matta i ett förråd som ska byggas om till bastu. Vi har beställt mattan,det är 9kvm

  Göteborg
 • Mattläggning

  Byte av köksmatta , 10 kvadrat, normal kvalitet. Vad kostar det?Önskar offert.

  Kungälv
 • Mattläggning

  Lägga ny badrumsmatta på 5-6 kvm

  Trollhättan
 • Mattläggning

  Vi skulle vilja renovera vår toalett. Det är ca 3m², vi ska ta bort plattorna själv. Då kan vi även montera duschen och skåpet.

  Mark
 • Mattläggning

  Våtrum läggning av golvmatta

  Vara
 • Mattläggning

  14 trappsteg i en svängd platsbyggd trappa. Trappan är 80 cm på de raka delarna. Till detta en platt yta på ca 2,5 *3 m.

  Lerum

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan