Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Orust

genom att du fyller i det jobb du behöver ha gjort och dina kontaktuppgifter kommer vår tjänst matcha ditt behov emot våra anslutna hantverkare. Upp till 5 företag har då möjlighet att kontakta dig för prisuppgifter på det jobb du vill ha gjort. Yrkemän inom mattläggning vet hur man gör ett hållbart och långsiktigt kostnadseffektivt resultat. Låt proffsen göra jobbet åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Göteborg

Mattläggning

Göteborg

Mattläggning

Kungälv

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Orust kommun är Sveriges tredje största kommun och den största ön på västkusten. Till kommunen hör många små öar belägna mitt i skärgården. Det bor totalt ca 15300 invånare på Orust och näringslivet består till stor del av båtbyggande företag. Orust står för en stor del av Sveriges nya fritidsbåtar.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  500kvm matta med mattunderlag ska monteras. Matten är 4x15 och är i 5 våder om 2 våningar.

  Göteborg
 • Mattläggning

  Vi ska lägga in en matta i ett förråd som ska byggas om till bastu. Vi har beställt mattan,det är 9kvm

  Göteborg
 • Mattläggning

  Byte av köksmatta , 10 kvadrat, normal kvalitet. Vad kostar det?Önskar offert.

  Kungälv
 • Mattläggning

  Lägga ny badrumsmatta på 5-6 kvm

  Trollhättan
 • Mattläggning

  Vi skulle vilja renovera vår toalett. Det är ca 3m², vi ska ta bort plattorna själv. Då kan vi även montera duschen och skåpet.

  Mark
 • Mattläggning

  Våtrum läggning av golvmatta

  Vara
 • Mattläggning

  14 trappsteg i en svängd platsbyggd trappa. Trappan är 80 cm på de raka delarna. Till detta en platt yta på ca 2,5 *3 m.

  Lerum

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan