Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Båstad

Är du i behov av en mattläggare i Båstad? Då ska vi hjälpa dig. Utan kostnad fyller du enkelt i vårt formulär. Vår tjänst matchar din förfrågan emot våra anslutna mattläggare och låter dessa kontakta dig med prisförslag på arbetet. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig. Sluta leta efter mattläggare i kataloger och på nätet. Hos oss hittar du alla mattläggare i ditt närområde på samma ställe. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kvalitetssäkrade hantverkare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Mattläggning

Vellinge

Mattläggning

Malmö

Mattläggning

Malmö

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Båstad kommun har ca 14000 invånare. Kommunen har ett brett näringsliv med industri, handel och turism, men även jordbruk. Båstad kommun är också en stor arbetsgivare i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Heltäckingsmatta som ska läggas i sovrum/wic. Mått:ca 9x4 meter helst utan skarv.

  Vellinge
 • Mattläggning

  Hej Vi vill byta våtrumsmattan i vårt badrum. Toalett, vask och dusch behövs ej bytas. Om det reducerar priset på arbetet kan vi tänka oss att montera in en tät duschkabin, annars är det bara fokus på mattan.

  Malmö
 • Mattläggning

  Läggning av heltäckningsmatta i tre rum i fil i källare på befintligt torrt klinkergolv, totalt ca 50 kvm samt beklädnad av stegen i källartrappa med samma matta. Rummen är 4x6m, 4x4m respektive 4,5x2,3m och rummen som är 4m breda är lite knappt 4m (ca 395 cm) så det räcker med standardbredd på mattrulle om 4m med lite marginal. Vi vill lägga en ullmatta från Edel carpets som heter Sora och har fått pris på 420 kr/kvm för denna.

  Malmö
 • Mattläggning

  Ca 60 kvm heltäckningskall läggas. Gammal heltäckningsmatta skall tagas bort. Arbetsplats Ljunghusen/höllviken i skåne.

  Vellinge
 • Mattläggning

  Lägga heltäckningsmatta i trappa upp till ovanvåning

  Simrishamn
 • Mattläggning

  Vi vill lägga slitstark matta i källartrapp och eventuellt gången i källaren. Mattan kan vara sisal eller en mjukare variant. Trappan är i nuläget betong där vi knackat bort kakel.

  Malmö
 • Mattläggning

  Ny plastmatta i tvättstuga 15 kvm. Ett avlopp.

  Vellinge

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan