Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Båstad

Är du i behov av en mattläggare i Båstad? Då ska vi hjälpa dig. Utan kostnad fyller du enkelt i vårt formulär. Vår tjänst matchar din förfrågan emot våra anslutna mattläggare och låter dessa kontakta dig med prisförslag på arbetet. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig. Sluta leta efter mattläggare i kataloger och på nätet. Hos oss hittar du alla mattläggare i ditt närområde på samma ställe. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kvalitetssäkrade hantverkare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 599 förfrågningar i Maj 2022

Mattläggning

Eslöv

Badrumsrenovering

Örkelljunga

Mattläggning

Höör

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Båstad kommun har ca 14000 invånare. Kommunen har ett brett näringsliv med industri, handel och turism, men även jordbruk. Båstad kommun är också en stor arbetsgivare i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning av nytt badrum på cirka 3 kvm, takhöjd 2,1 m, både väggar och golv. Kontakt via e-post.

  Eslöv
 • Badrumsrenovering

  Har en liten toalett på 1,5 kvm där jag vill ha nytt golv antingen våtrumsmatta eller klinkers. Väggarna är tänkt att tapetseras / ev halvkaklas. En ny vask med ny kran behöver också installeras.

  Örkelljunga
 • Mattläggning

  Lägga in plastmatta i en entré på ca 5-6 m2. I det måttet finns en golvlucka. Behövs antagligen förarbete, då förra golvmattan är bortdragen.

  Höör
 • Mattläggning

  Behöver ett lägga våtrumsmatta i ett nytt badrum. Gipsväggar och Flyttspasckel i golvet.

  Ystad
 • Mattläggning

  Det är ett par större hack i plastmattan i köket. Jag undrar om det går att reparera, eller i värsta fall buta mattan. Önskar offert.

  Kristianstad
 • Mattläggning

  Uppdrag:lägga plastmatta i kök. Yta ca 10 kvm.

  Höganäs
 • Mattläggning

  Jag behöver lägga vinylmatta i köket som är på 5,90cm/2,55cm.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan