Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Båstad

Är du i behov av en mattläggare i Båstad? Då ska vi hjälpa dig. Utan kostnad fyller du enkelt i vårt formulär. Vår tjänst matchar din förfrågan emot våra anslutna mattläggare och låter dessa kontakta dig med prisförslag på arbetet. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig. Sluta leta efter mattläggare i kataloger och på nätet. Hos oss hittar du alla mattläggare i ditt närområde på samma ställe. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kvalitetssäkrade hantverkare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Mattläggning

Tomelilla

Mattläggning

Kävlinge

Mattläggning

Örkelljunga

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Båstad kommun har ca 14000 invånare. Kommunen har ett brett näringsliv med industri, handel och turism, men även jordbruk. Båstad kommun är också en stor arbetsgivare i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Behöver hjälp med att lägga heltäckningsmatta i en trappa

  Tomelilla
 • Mattläggning

  13 trappsteg i en villatrappa behöver läggas om

  Kävlinge
 • Mattläggning

  Ny matta i tvättstuga. 8 kvm med krypgrundslucka. Ligger befintlig plastmatta idag, men den tar vi bort själva.

  Örkelljunga
 • Mattläggning

  Läggning av heltäckningsmatta i svängd trappa där det idag sitter en sliten och sannolikt limmad heltäckningsmatta. Rör sig om 20 steg.

  Höganäs
 • Mattläggning

  Mattläggning av heltäckningsmatta (från Matthuset) på sovloft, ca 4. 30 kvm. Limning ej nödvändig. Jag behöver hjälp med exakt uppmätning, inköp och läggning.

  Malmö
 • Mattläggning

  Mattläggning av heltäckningsmatta (från Matthuset) på sovloft på ca 4. 30 kvm. Limning ej nödvändigt. Jag behöver hjälp med exakt uppmätning, inköp av mattan och läggning av mattan.

  Malmö
 • Mattläggning

  Har ca 16kvm golv som jag behöver lägga plastmatta på. Underlag, betong.

  Kristianstad

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan