Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Båstad

Är du i behov av en mattläggare i Båstad? Då ska vi hjälpa dig. Utan kostnad fyller du enkelt i vårt formulär. Vår tjänst matchar din förfrågan emot våra anslutna mattläggare och låter dessa kontakta dig med prisförslag på arbetet. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig. Sluta leta efter mattläggare i kataloger och på nätet. Hos oss hittar du alla mattläggare i ditt närområde på samma ställe. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kvalitetssäkrade hantverkare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Mattläggning

Lund

Mattläggning

Svedala

Mattläggning

Svedala

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Båstad kommun har ca 14000 invånare. Kommunen har ett brett näringsliv med industri, handel och turism, men även jordbruk. Båstad kommun är också en stor arbetsgivare i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning på ett våtrum, ett litet tvättrum på 2,5 kvm efter ett golvbrunns byte.

  Lund
 • Mattläggning

  Vi behöver hjälp med att lägga heltäckningsmatta i två sovrum på ovanvåningen av en villa. Sovrummen är 15 respektive 17 kvm stora. Det ligger ett fint parkettgolv på golven idag och detta golv önskar vi ha kvar under heltäckningsmattan.

  Svedala
 • Mattläggning

  Mattläggning i två trappor, 15 trappsteg och 10 trappsteg

  Svedala
 • Mattläggning

  Kök , idag parkett, ca 4x5m

  Kristianstad
 • Mattläggning

  En hall på ca 10kvm (ej kvadratisk) som jag vill lägga filtmatta i (Kjellbergs Oxford Antracit). Borttagning av befintlig plastmatta samt återställning av golvlister.

  Ystad
 • Mattläggning

  Hej! Gör ni mindre jobb?Vill ha hjälp att lägga plastmatta golv och vägg i litet badrum på 4 kvm ca.

  Helsingborg
 • Mattläggning

  Vi behöver hjälp att lägga in en våtrumsmatta i ett litet WC (1 x 1. 2m). Våtrumsmatta och svetstråd är redan inhandlat.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan