Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Osby

Trött på att ringa? Vi kan hjälpa dig hitta en mattläggare i Osby. Vi sätter dig kostnadsfritt i kontakt med våra anslutna mattläggare i ditt närområde. Vår unika och kostnadsfria tjänst låter dig enkelt få offerter ifrån Mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Mattläggning

Lund

Mattläggning

Svedala

Mattläggning

Svedala

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Osby kommun ligger i nordöstra Skåne och har ca 12600 invånare. Kommunen bildades 1974 och det pratas göingemål vilket är en ganska speciellt dialekt. Näringslivet domiineras av många småföretag i varierande branscher.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Mattläggning på ett våtrum, ett litet tvättrum på 2,5 kvm efter ett golvbrunns byte.

  Lund
 • Mattläggning

  Vi behöver hjälp med att lägga heltäckningsmatta i två sovrum på ovanvåningen av en villa. Sovrummen är 15 respektive 17 kvm stora. Det ligger ett fint parkettgolv på golven idag och detta golv önskar vi ha kvar under heltäckningsmattan.

  Svedala
 • Mattläggning

  Mattläggning i två trappor, 15 trappsteg och 10 trappsteg

  Svedala
 • Mattläggning

  Kök , idag parkett, ca 4x5m

  Kristianstad
 • Mattläggning

  En hall på ca 10kvm (ej kvadratisk) som jag vill lägga filtmatta i (Kjellbergs Oxford Antracit). Borttagning av befintlig plastmatta samt återställning av golvlister.

  Ystad
 • Mattläggning

  Hej! Gör ni mindre jobb?Vill ha hjälp att lägga plastmatta golv och vägg i litet badrum på 4 kvm ca.

  Helsingborg
 • Mattläggning

  Vi behöver hjälp att lägga in en våtrumsmatta i ett litet WC (1 x 1. 2m). Våtrumsmatta och svetstråd är redan inhandlat.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan