Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Bromölla

Överlåt jobbet till proffsen. Här hittar du mattläggare i Bromölla. Vår offertförmedling matchar din förfrågan emot våra kvalitetssärkade mattläggare och låter upp till 5 företag återkomma till dig med kostnadsförslag. Låt oss hjälpa dig att både spara tid och pengar genom att använda dig av vår kostnadsfria offertförmedling som låter yrkesmännen kontakta dig istället för att du skall leta efter dom.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i September 2023

Mattläggning

Svedala

Mattläggning

Svalöv

Mattläggning

Landskrona

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Bromölla kommun har ca 12000 invånare. Med sitt geografiska läge mellan sjö och hav skapar Bromölla och dess omgivningar förutsättningarna för rika naturupplevelser. Bromölla är en utpräglad industrikommun.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Ny plastmatta i köket. ca 10 kvm

  Svedala
 • Mattläggning

  Ny våttrumsmatta i duschrum ca 20 kvm.

  Svalöv
 • Mattläggning

  Vill lägga en plats matta på parkettgolv i vardagsrummet och måla tapeten c,a21kvm golvyta

  Landskrona
 • Mattläggning

  Behöver lägga matta i två kontor

  Bjuv
 • Mattläggning

  Vi önskar köpa heltäckningsmatta och få den lagd. Gäller 4 sovrum (varav 2st väldigt små sovrum plus två små klädkammare) . Vi skulle behöva få mattan lagd en viss dag - 28 sept gärna (flyttlasset kommer dagen efter), det går inte att komma och mäta förrän tidigast 25 sept.

  Vellinge
 • Mattläggning

  Lägga matta i trappa med perfekt resultat, äldre trappa mellan två våningar

  Burlöv
 • Mattläggning

  Ny våtrumsmatta på vägg i dusch önskas få gjort , finns klinkers på golvet, utrymme ca 1,5x1,5 meter som ska vara kvar. . Det finns idag våtrumsmatta på vägg

  Helsingborg

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan