Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Höganäs

Leta inte mer. Här hittar du duktiga mattläggare i Höganäs. Berätta för oss vad du har behov av för tjänst och låt sedan oss sköta kontakten med mattläggaren åt dig helt utan kostnad. Vi har redan gjort halva jobbet åt dig. Sluta leta efter mattläggare i kataloger och på nätet. Hos oss hittar du alla mattläggare i ditt närområde på samma ställe. Låt oss hjälpa dig att komma i kontakt med kvalitetssäkrade hantverkare.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Mattläggning

Simrishamn

Mattläggning

Malmö

Mattläggning

Helsingborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Höganäs kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 24200 invånare. Höganäs är väldigt känt för sitt keramikhantverk som är navet i industrin. Höganäs AB som tilllverkar järnpulver är det största företaget i kommunen.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Ett nybyggt litet badrum 1,8 x 1,5 m behöver ytskikt i form av våtrumsmattor på golv och väggar. Adressen är Baskemölla.

  Simrishamn
 • Mattläggning

  Hej, Vi önskar att göra en delrenovering av vårt badrum och skulle vara intresserad av en offert. Vår tanke är ny våtrumsmatta på golv o vägg. Det är ca 1,5m x 3m.

  Malmö
 • Mattläggning

  Ska montera ny behandlingsstol på tandläkarpraktik i centrala Helsingborg. Rören under stolen behöver dras om och därför behöver ny linoleummatta läggas runt stolen, alltså inte ny matta i hela behandlingsrummet. Detta måste göras i juli pga semester = inga patienter då

  Helsingborg
 • Mattläggning

  Heltäckningsmatta i ull, rummet är 5,50x3,60m. (20m2)

  Malmö
 • Mattläggning

  Skulle behöva hjälp med svetsning av plast matta det är 2 långskarvar samt hörn. Helst så snart som möjligt då jag vill få in inredning. Så idag eller imorgon hade vart bra.

  Kristianstad
 • Mattläggning

  Vill hitta någon som kan lägga en matta (löpare med mässingsstänger) i en svängd, 90°, trappa (17 trappsteg) inomhus. Har hittat företag i Malmö och Lund men dom tyckte att det var för långt att köra trots att vi var villiga att betala både för tid och reskostnader.

  Båstad
 • Mattläggning

  Vi har köpt en heltäckningsmatta på Matthuset i Malmö som vi ska lägga i vårt nyrenoverade sovrum, direkt på spånskivor. Rummet är ca 25 m2 stort Vårt rum är klart inom några dagar, men slutbesiktning av husets utbyggnad sker den 16/4 så vi vill ha mattan på plats senast 14/4. Vi har inget ROT/RUT kvar.

  Malmö

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan