Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Staffanstorp

Byta golv? Vi hjälper dig hitta en mattläggare i Staffanstorp vår offertservice låter dig på några minuter komma i kontakt med kvalitetssärkade hantverkare i ditt närområde. Vi hjälper dig hitta mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Mattläggning

Malmö

Mattläggning

Kristianstad

Mattläggning

Trelleborg

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Staffanstorp kommun ligger i sydvästra Skåne med mellan Malmö och Lund och har ca 21700 invånare. Lanskapaet består av slätter men även backlandskap. Inom näringslivet dominerar fåmansföretag inom många olika branscher och många pendlar ut till de stora grannstäderna.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Har ett kontor i centrala malmö, nyinflyttad jag undrar vad priserna ligger på för att lägga till en ny matta på ca 500kvm vill gärna ha prisförslag då jag ska jämföra.

  Malmö
 • Mattläggning

  Ska lägga 13 kvm nålfiltsmatta, vad kostar arbetet för att utföra detta?

  Kristianstad
 • Mattläggning

  Skulle vilja ha en offert på läggning av mattor på ovanvåningen och slipning och lackning av vår ekparkett på nedanvåningen Ovanvåningen mäter nästan exakt 60m2 och bredaste partiet är 3,21 m. Det är 4 olika rum med olika mått med vanlig fotlist. Vardagsrummet på nedanvåningen går i ett L och mäter 64m2, kvartsstavar runt hela.

  Trelleborg
 • Mattläggning

  Vi behöver få lagt en ny plastmatta i et litet badrum ca. 4m2, då den gamla har börjat spricka.

  Eslöv
 • Mattläggning

  Lägga matta på en trappa med 15 trappsteg

  Perstorp
 • Mattläggning

  Behöver hjälp med att lägga en badrumsmatta.

  Trelleborg
 • Mattläggning

  Vardagsrum 3610×5780 Sovrum 2690×4500 Borttagning av gamla heltäckningsmattor och transport till återvinning. Hämtning och transport av nya mattor från GolvPoolen i Malmö. Läggning av nya mattor.

  Svedala

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan