Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Simrishamn

Vem ska lägga ditt nya golv? Vi har duktiga mattläggare i Simrishamn som kan hjälpa dig. Du beskriver ditt behov i tre enkla steg, vi vidarebefodrar ditt ärende till våra anslutna mattläggare som kontaktar dig med kostnadsförslag på arbetet du vill ha utfört. Vi har ett av Sveriges mest kompletta register över mattläggare. Låt oss hjälpa dig komma i kontakt med yrkesmän i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 043 förfrågningar i Juni 2024

Mattläggning

Malmö

Mattläggning

Malmö

Mattläggning

Kristianstad

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Simrishamn kommun ligger i Skåne vid Österlen och har ca 19300 invånare. Lanskapet är format av vind och vatten terrängen består förutom av kusten av ett varierat landskap med släta åkrar, böljande fält och lummiga skogar. Inom näringsliv är fiske,jordbruk och turism de största näringarna.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Behöver lägga heltäckningsmatta på kontoret, kontoret är cirka 200 kvm, men ytan som ska ha heltäckning är cirka 140-150 kvm. Behöver även lite guide med vilken typ av matta och var vi ska köpa sen hjälp med själva installationen.

  Malmö
 • Mattläggning

  Borttagning och bortforsling av heltäckningsmatta /ej klistrad. Läggning av vinylmatta och montering av övergångslist. Ett sovrum på 12 kvadratmeter.

  Malmö
 • Mattläggning

  Totalentreprenad på badrummet med våtrumsmatta

  Kristianstad
 • Mattläggning

  Våtrumsmatta i badrum ca 19 m2

  Skurup
 • Mattläggning

  Nedtagning av gammal våtrumsmatta samt uppesättning av ny. Badrum på ca 6kvm

  Eslöv
 • Mattläggning

  Vill få en balkong matta skuren, mattan ligger på plats men måste tillskäras eftersom den är i två bitar.

  Trelleborg
 • Mattläggning

  Lägga plastmatta I dusch, toalett och hall på nylagd golvspån flytspackling och spackling av fall skall ingå

  Landskrona

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan