Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Örkelljunga

Är du i behov av en mattläggare i Örkelljunga? Då ska vi hjälpa dig. Du beskriver ditt behov i tre enkla steg, vi vidarebefodrar ditt ärende till våra anslutna mattläggare som kontaktar dig med kostnadsförslag på arbetet du vill ha utfört. Genom att använda vår kostnadsfria tjänst kan du lägga din tid på något viktigt istället för att leta seriösa mattläggare i ditt närområde.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     924 förfrågningar i Februari 2023

Mattläggning

Vellinge

Mattläggning

Malmö

Mattläggning

Malmö

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Örkelljunga kommun ligger i nordvästra Skåne och har ca 9600 invånare. Terrängen består av vackra skogsområden med mycket sjöar och myrar. Kommunen gränsar till både Halland och Småland. Näringslivet är väl utspritt över många olika branscher och företag med lite tonvikt på industri.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Heltäckingsmatta som ska läggas i sovrum/wic. Mått:ca 9x4 meter helst utan skarv.

  Vellinge
 • Mattläggning

  Hej Vi vill byta våtrumsmattan i vårt badrum. Toalett, vask och dusch behövs ej bytas. Om det reducerar priset på arbetet kan vi tänka oss att montera in en tät duschkabin, annars är det bara fokus på mattan.

  Malmö
 • Mattläggning

  Läggning av heltäckningsmatta i tre rum i fil i källare på befintligt torrt klinkergolv, totalt ca 50 kvm samt beklädnad av stegen i källartrappa med samma matta. Rummen är 4x6m, 4x4m respektive 4,5x2,3m och rummen som är 4m breda är lite knappt 4m (ca 395 cm) så det räcker med standardbredd på mattrulle om 4m med lite marginal. Vi vill lägga en ullmatta från Edel carpets som heter Sora och har fått pris på 420 kr/kvm för denna.

  Malmö
 • Mattläggning

  Ca 60 kvm heltäckningskall läggas. Gammal heltäckningsmatta skall tagas bort. Arbetsplats Ljunghusen/höllviken i skåne.

  Vellinge
 • Mattläggning

  Lägga heltäckningsmatta i trappa upp till ovanvåning

  Simrishamn
 • Mattläggning

  Vi vill lägga slitstark matta i källartrapp och eventuellt gången i källaren. Mattan kan vara sisal eller en mjukare variant. Trappan är i nuläget betong där vi knackat bort kakel.

  Malmö
 • Mattläggning

  Ny plastmatta i tvättstuga 15 kvm. Ett avlopp.

  Vellinge

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan