Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Helsingborg

Det ska inte vara krångligt att hitta en mattläggare. Vi hjälper dig att hitta en i Helsingborg. På vår webbsida fyller du enkelt i ditt behov och kontaktuppgifter och får inom kort kostnadsförslag på ditt arbete av våra kvalitetssäkrade mattläggare i ditt närområde. Lägg inte mer tid än du måste på att jaga mattläggarna. Vi sköter detta åt dig.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Februari 2021

Mattläggning

Höganäs

Mattläggning

Malmö

Mattläggning

Malmö

Hittade 0 företag

Kommuninformation

Helsingborgs kommun i Skåne är belägen vid havet vid Öresund och har ca 126500 invånare. Näringslivet är mångfacetterat, men tyngdpunkten ligger på logistik, IT, livsmedel samt läkemedel och hälsa.

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Ca 100 kvm heltäckningsmatta skall läggas på ovanvåning i villa.

  Höganäs
 • Mattläggning

  Limmning av våtrumsmatta 4m2 materialet finns på plats

  Malmö
 • Mattläggning

  Matta på inglasad balkong 3,6x2,2 m plus uppvikning runt om. Material plast. Limmas.

  Malmö
 • Badrumsrenovering

  Vi vill renovera ett badrum på ca 8-9 kvm. Idag är det våtmatta på golv och väggar. Vi vill ha våtmatta även efter renovering.

  Simrishamn
 • Renovera hus

  Renevera duschrum med handfat men ingen toalet

  Bromölla
 • Mattläggning

  Jag har inget stort arbete men har lamellskivor o e lamelll har rest sig på ena ändan Är rädd att den lossnar Är det någon som kan hjälpa mig Mvh Anita Borestam

  Landskrona
 • Mattläggning

  Budgetrenovering,byte av badrumsmatta,badrummet är inte godkänt enligt nya normer,men jag vill enbart ha bytat golvmattan. Mattan är delvis bytad för fyra år sedan efter en vattenskada, så två olika mattor ligger nu. Ny matta måste svetsas i befintlig,men är kakel på en del av badrummet.

  Örkelljunga

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan