Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Stockholm

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     644 förfrågningar i Januari 2024

Mattläggning

Stockholm

Mattläggning

Huddinge

Mattläggning

Stockholm

KOMMUNER I Stockholm

Filtrering

Sökfilter

 • Stockholms län

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Lägga heltäckande matta i ett rum som ska bli en typ walk in closet. Mått på rummet är 3,5m x 2,6m. Sen står det 5st garderober där dom är 2,5m x0,6m så ytan att lägga är mindre än rummet.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Lägga en heltäckande matta på trappa

  Huddinge
 • Mattläggning

  Har en heltäckningsmatta 3x4meter som ska läggas i ett sovrum. Lägenhet i stan. Läggs på ett brädgolv, helst med mattejp.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Lägga matta i trapp inomhus

  Huddinge
 • Mattläggning

  Matta Badrum. Finns toa , utlopp handfat , rör för tvättmaskin samt golvbrunn genom mattan. 164x235 cm samt 8-10 cm upp på vägg bakom kaklet.

  Stockholm
 • Mattläggning

  Lägga matta i trappa. Klassisk furutrappa i radhus 13 trappsteg

  Haninge
 • Mattläggning

  Lägga linoleummatta i tre rum;14, 12 och 8 kvm. Rum 14 kvm:

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan