Register

GRATIS TJÄNST

Mattläggare i Stockholm

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala mattläggare som lämnar offerter. Samtliga anslutna mattläggare är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Mattläggning

Stockholm

Mattläggning

Norrtälje

Mattläggning

Ekerö

KOMMUNER I Stockholm

Filtrering

Sökfilter

 • Stockholms län

Senaste förfrågningar

 • Mattläggning

  Borttagning av heltäckande matta, troligen limmad. Ny parkett. ca 30 kvm

  Stockholm
 • Mattläggning

  Badrumsrenovering. Flyt-och fallspackling samt våtrumsmatta på nytt golv som är armerat och har elvärme Golv ca 6 kvm. Vi gör eget inköp av våtrumsmatta

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Hej, Heltäckningsmatta i barnrum, förmodligen i polypropen. Ska läggas direkt på golvspån. Rummet har ett par hörn.

  Ekerö
 • Mattläggning

  Läggning av heltäckningsmatta i sovrum ovanpå parkettgolv Sovrummet är 3,3 x 3,7 m på övervåning i radhus. Parkering finns rakt utanför huset Huset är byggt 2017 och i bra skick. Träbjälklag med Kährs parkett ovanpå.

  Nacka
 • Mattläggning

  Ny matta i en hall/korridor på en förskola ca 20 kvm. format som ett L. Vi skulle vilja ha detta jobb gjort i juli månad då förskolan har stängt.

  Norrtälje
 • Mattläggning

  Byte av skrovklädsel i en båt, Oxelö30

  Österåker
 • Mattläggning

  Önskar offert på entrématta samt mattläggning i vår hall i Sundbyberg. Mått ca 1,60 m *1,80 m.

  Sundbyberg

Så tyckte kunderna

"Jag behövde ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i mina barns rum, det var 2 olika rum totalt och ganska stor yta. Min första tanke var att hur i hela världen ska jag hitta en mattläggare? Det visade sig inte vara några problem alls då jag hittade Mattläggare.se på nätet. Tänkte att jag ger det en chans, var lite osäker då jag aldrig använt en sådan här typ av tjänst innan. Men det var ju gratis så vad kunde gå fel? Inget visade det sig då jag väldigt snabbt kom i kontakt med ett företag som vill hjälpa mig med mattläggningen. Fick mail från ytterligare två företag som också var intresserade. Bestämde mig dock för att köra på det företaget som kontaktade mig först och jag blev supernöjd med resultatet! Tack för en jättefin tjänst! Jag lovar att komma tillbaka när det är dags för mer mattarbete."

// Ann, Bromma

Skapa offertförfrågan